Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden hep gündemde rock var!hip hop ve rap nerede?

• sandiago ramon • 6 Temmuz 2005 21:54 • #476691
    evet neden hep gündemde rock var!bir rap sever olarak bu duruma üzülüyorum!tamam rock müziğede saygım var,ama neden hiç rap festiavali yok1şöyle dünyaca ünlü grupları dinleyemiyoruz!örnek mi beastie boys!

bu yazıya giden fon müziği:beastie boys-sabotage
  • superman • 6 Temmuz 2005 21:57 • #476692
    lan olm,bunu niye rockerlara soruyosun.git kendi arkadaşlarına de ki,niye bizde hiç rap festivali neyin yok.rock dinleyen adamdan rap festivali beklersen olmaz tabi.

ayrıca bir şeyci (metalci,repçi,otçu,bokçu) olan insanlardan tiksiniyorum,uzak duruyorum.
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 22:03 • #476695
    bence de kendi kendinize sorun, arkadaşlarına sor, organizatörlere sor.. bize sorma!! ama keşke bugün bi elektronik müzik ve hiphop türkiye'de rock müziğin seviyesine gelebilse..
  • death_glory • 6 Temmuz 2005 22:16 • #476698
    sanki gündemdeki rock; rock da... abi bu yıl işte şans eseri slayer, megadeth, nebilim işte deep purple falan geldi\geliyo. yapılan festlerin çoğunda b*ktan gruplar var. işte bi republic şaşırttı bizi, ama rockistanbul aptalcaydı... nebilim megadeth için diğerleriyle aynı festi paylaşacak olmak oldukça aşağılayıcı olsa gerek!!...
  • sdqantaris • 6 Temmuz 2005 22:36 • #476700
    Megadeth'te elamanları yaşı olmuş 40. Üstelik Türk de değiller. Yani "ulan ben Garbage'la sahneye çaıkacak adam mıyım lan, keserim!" dediklerini sanmıyorum. :) En fazla onlardan önce çıkmak ağır gelmiş olabilir...

Vallahi rap kitlesi de bir gün rock kitlesi kadar çoğalırsa olur sanırım öyle organizasyonlar da. Olsun tabii. Ne güzel. Bir sürü müzikle ilgili şey olsun. Konserdi, mekandı, albümdü...
  • tom696 • 6 Temmuz 2005 23:59 • #476719
    adamlar zarar edecegi festivali niye yapsin? ayrica kaç tane rap festivali var dünyada? yani rock festivalleriyle boy ölçüsebilirler mi?
  • bigbooots • 7 Temmuz 2005 00:03 • #476721
    orası aşikar..
  • venom • 7 Temmuz 2005 00:09 • #476724
    daha ne istiyon önünde rock ismi geçen festivallere rap söyleyen elemanlar geliyor söylüyor bundan büyük gurumu olur rap sevenler için
  • yar_rock • 7 Temmuz 2005 00:59 • #476760
    ya bi dakka rap ve rock zaten aynı şey sayılır tamammı çünkü sonuçta kardeş müzik onlar. bence böyle bi ayrım yapmaya lüzum yok, üzülmeyin kardeşlerim ben size birkaç yıla kadar fenderimle muhteşem bi konser veririm. yeni aldık da gitarımı ama eve gelirken duvara çarptım :)yaa zaten modelini beğenmemiştim yenisini alıcam.
  • tom696 • 7 Temmuz 2005 01:32 • #476771
    yine mi sen.olum fender le konser vermenin rap festivaliyle ne alakasi var? tamam 15 yasindasinda biraz alaka kur öyle cevap yaz.