Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden hep gündemde rock var!hip hop ve rap nerede?

• ga ga • 10 Aralık 2005 02:10 • #489991
    bi kere rap ın hangi festivale katılacağını belirlemek lazım bi b*ka benzemeyen bişeyin festivali mi olur müzik desen diy konuşma desen ne dediklerinden bi şe anlamaıyosun tipleri de at hırsızı kıvamında. valla konuşanlara bi festival yapılırsa haber verin anneannem de iyi konuşur ona da haber veririrm
  • smellslikekurt • 10 Aralık 2005 08:55 • #490013
    :)))) gülesim yoktu hiç....bu ne biçim yorum beaaa

Çok gülmek istiyosan git bi ara aynada tipine bakıver..
  • kkurt • 10 Aralık 2005 10:45 • #490014
    "rap i para değilde sevdiği için yapan kaç kişi kaldıki doğru dürüst..."

oturup çene çalmanın nesi sevilebilir ki... benim bildiğim bi dedikoducu kadınlar olur bunu seven başka da yok, isterseniz onları toplayıp bi rap grubu kurun, hatta festivalini yapın... hem yaptığı müziği seven insanlar olaya ayrı bir boyut, kalite vs getirir:-)
  • smellslikekurt • 10 Aralık 2005 11:30 • #490015
    saol yaf!!

heheheheh valla çok komiksin yawww;)
  • man_on_fire • 10 Aralık 2005 14:32 • #490025
    garaj rap ten nefret edenler birimi mi?

Neden gündemde Rap yok? Garjın gündemini kastediyorsan, başlıkta yazılı olduğu gibi garajda sürüsüyle rocker var ki bu adamlar kendilerinden başka herkesi kalitesiz görür.Hiç kimsenin müziğini, beğenmez(müzik olsun veya olmasın) her türe b.k atarlar(onlara ne vazifeyse milletin yaptığı iş)...Ayrıca kendi tiplerine bakmadan rap çilere tip, at hırsızı gibi tabirler kullanırlar(ki her insan farklı bir tiptir kendilerine söylenen lafları duymuyorlar galiba hiç)...Normal gündemden bahsediyorsan belki normaldir olmaması ki bence rap festivali de gereksiz...Evde dinle yeter ben öyle yapıyorum...RAp konserinde farklı pek bişey olacğını sanmıyorum...Ama sagopa tabi ki de ayrı mesele...

Rap i severim,hip hop ı severim ama yaptığım müzik rock metal dir...Ben rockçı değilim repçi de değilim...Kulağıma hoş geleni dinlerim hoş gelmeyene bok atmam...Sevmediğim müzik çalan ortama gitmem...Keşke Bazı arkadaşlar da bok atmamayı öğrense...Kaliteli veya kalitesiz....
  • anaemics • 10 Aralık 2005 15:14 • #490027

man on fire ben sana çok gülerim.. zuhahahahaha..
  • man_on_fire • 11 Aralık 2005 22:29 • #490126

Gerçekleri duymak komikse gül kardeşim...Siz busunuz işte,bok atacak kelime bulamayınca gülersiniz...Yukarda yazdıklarımı bir daha oku ve kendini tanı...
  • Squallata • 13 Aralık 2005 01:32 • #490173

herkes istediğini dinlesin arkadaşlar ama benim seçimim belli belki birgün arabesk dinlerim belli olmaz ama şuna eminimki rap hiphop ve türevlerini aslaaaaaaaaaaaa

herkes derken çok fazla genel oldu onu biraz daraltmam lazım
    bir arkadaşımın dediği birşeyi yazıyım bir gün çocuğum olur ve ibne,lezbiyen filan olursa kaldırabilirim ama kesinlile hip hop cı olmasın filan demişti bu bilgiler ışığında mümkünse benim çocuklarımda olmasın......
  • pesimist • 13 Aralık 2005 01:42 • #490174
    sebebi basit, rockta birlik vardır, rap te var mı bilmiyorum...
    En basit örneği;
    pogo yaparken bile hiç tanımadığın insanla temasın oluyo, birlik oluyosun... Rap te böyle durumlar var mı bilmiyorum...

ehiehiehi

ulan çok komik yaa sağol güldürdüün için :)

saygılarımla
    pesimist
  • man_on_fire • 13 Aralık 2005 14:07 • #490184

Olmasın arkadaşım...Ona kimse karışamaz..Hİç kimsenin insanların ne dinlediğine kaışamayacağı gibi...Ayrıca gerçekten böyle düşünüyor musunuz ya?Enteresan bir olay...Bu düşünceyi neye dayandırdığınızı anlamıyorum...Benim çocuğum müzik dinlemesin de ibne olsun...Komiksiniz..İnşallah başınmıza gelmez,eminim o zaman bu saırları hatırlarsın ve keşke çocuğum hip hop çı olsun dersin...Ben hala hip hop çı, rap çi,rockçı olmadığımı söylüyorum..Ama hepsini dinliyorum..Bilmem anlatabildim mi....