Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden hep gündemde rock var!hip hop ve rap nerede?

• deathmoon • 7 Temmuz 2005 09:33 • #476829
    bu arkadaş hakikaten sağlam sallıyo yahu...sırf konuşmak için konuşulmuş diye düşünüyorum aslında böyle boş muhabbetlere cevap yazmıyacam demiştim ama dayanamadım...
  • KeReMmM • 7 Temmuz 2005 12:16 • #476838
    ya ne alakası var yaaa!!! rap ve rock müzik nasıl kardeş olabilir, nasıl olurda aynı cümle içinde kullanılabilir!!! çok kızdım bak sana yar_rock mısın nesin. evladım küçüksün tamam heveslisin böyle müzik olsun aktivite olsun ortamlara gireyim diyorsun ama biraz mantıklı şeyler söyle.
    rap festivaline gelelim... iyikide bu tip festivaller olmuyor. zaten ortalıkta dolaşan bir sürü tip var bir de bunların festivalleri falan olursa yanarız. zaten adamlar rock adı altında yapılan festivallere yeterince burunlarını sokuyorlar.
  • sandiago ramon • 8 Temmuz 2005 09:58 • #477080
    tatminkar bir sonuç çıkaramadım ben diyorum ANKARA sen diyon benim ..... kara!ya arkadaşlar rap müziğin neden organize olmadığını sordum size ve nedense dünyada bir rock ve ne bileyim metroseksüellik modası var!yani bu iki olgu neden karşımıza çıkıyor!rap müzik neden geri planda kalıyor baba gruplar yok mu mesela örnek mi rap in efsane grubu beastie boys!hele bir dinleyin ondan sonra ahkam kesin arkadaşlar!

bu yazıya giden fon müziği:beastie boys-sabotage
  • yaşlandırıcı • 8 Temmuz 2005 10:15 • #477082
    kalite meselesi,üretkenlik meselesi,ama benim için en önemlisi eldeki malzeme.rep muzik yapmak isteyen biri eskilerden çok farklı bir şeyler de uretemeyecektır bence.
  • marlazinger • 8 Temmuz 2005 13:57 • #477109
    hip hop ve rapçiler henüz ilkokuldan mezun olup da bu tip organizasyonlara girişememişlerdir... kessin ondandır..
  • Emrealpay • 9 Temmuz 2005 17:05 • #477293
    ÇOk net bi cevabı var bunun.Kimse rap veya bunun gibileri rock kadar sevmiyor ki ben hiç sevmiyorum.Ama ben demek istemiyorumki kimse rap dinlemsin ya da bunun konserleri olsun ama bu kadar rock sever varken rap hip hop bunlar sönük kalıyo haksızsam söyle
  • celsius • 9 Temmuz 2005 20:30 • #477324
    arkadaşım bir beastie boys parçası dinleyip gaza gelmişin herşeye fon yapmışın. Sonra da müzik tarzı sayılamayacak rap ile hayat tarzı olan rock' karşılaştırmaya kalkışıyosun. Gereksiz bir başlık, git kendi festivalini yap o zaman, ceza'yı çagır, eminem'i çagır saga sola küfredin sabaha kadar. Çadırda da kalırsınız hem.

Santiago ramon'a giden fon müziği:
    DEEP PURPLE - Highway Star
  • sandiago ramon • 9 Temmuz 2005 21:11 • #477329
    öyle diyorsun ama beğenmediğin rap müzik yapan adamlar rockçılarıda kendilerine çekmeyi başardı!örnek mi jay-z nin linkin park la yaptıkları düet!ve bunun gibi sana bir çok örnek bulabilirim!işin tuhaf tarafı rap müzik yapanlar ,rock tarzı müzik yapabiliyor!yine bir örnek beastie boys!ama rock müzik yapanlar rap müzik yapamıyor!ve ayrıca vanilla ıce,mc hammer hatırlarsan bir ara dünyayı peşinden koşturdu kimbilir buna sende dahilsin!

bu yazıya giden fon müziği:tweaker act featuring burton:tweaker f!
  • La Rocque • 9 Temmuz 2005 21:38 • #477334
    tarih ve felsefe meselesi,rap dediginiz sey cok sonuk,onu acık degil,festivalleri unutun...
  • tom696 • 9 Temmuz 2005 21:47 • #477337
    linkin park zaten rap yapiyor,bir rapçiyle düet yapsa ne olur yapmasa ne olur? limp bizkit , linkin park gibi zibidi gruplari rock olarak görme gözünü seveyim. onlar ne dersen bende bilmiyorum ,onlar ne?