-
hiç rap festiavali yok
VAR.
-
Rap BuRDa SeNNeRDeSin?!?
evet rap burda
ama genelde rap neden sevilmez ve fazla rock kadar goz onunde degil soyliyim.
1.)argo'dan kimse hoslanmaz
2.)kliplerinde (bazilarinin orn. karargah) terbiyesiz sahneler yayinliyorlar..
3.) ozenti.. ve assalayici bakislar..
bunlarin bikacini simdi rock muzige de bulastirdilar
Rockta PISLIK DEGIL FERAHLIK VAR!?!
Rap te intikam duygusu..
arabeskt e stem...
techno da dans...
pop ise laylaylom
kabul edin..
o yuzden en iyi tarz nu-metal :P hem rock hem rap..
<Mc Meltem>
-
ne kaderşi ya benim rap çi arkadaşlar var rock müzikten tiksiniyolar neler neler söylüolar aklın hayalin durur
-
Rap BuRDa SeNNeRDeSin?!?
ya dua edıyorumda rap konuşulmuyo ozaman kesınlıkle bu sıteye gırmezdım ya zaten bu sıtenın yuzde 80 ı rockçı metalcı tarzı dınleyen ınsanlar, benc e bu benım goruşum ayrı bı sıte acılsın veya bu sıtede ayrılsın rock bolumu rap bolumu hatta metal bölumu dıye de bı rahatlıyalım ya ben raptan nefret edıyorum hıp hoptan daha daha nefret edıyorum benc e onlar muzık değıl benım goruşum bu tabi yani kısacası bu forumlarda hıp hop ve rap tarzı bişeyler konuşulmaya başlandığı zaman bu sıtenınde boku çıktı demektır
-
yani kerem kardesım tebrık ederım ya su baslıktakı en guzel yazılardan bırını yazdın bende kafayı yıcem ya rap hıp hop ve rock nası aynı kefeye konulur ya ne alakası var. O tıplerden ve muzıklerınden nefret edıyorum cezayı da yuhlayanları saygıyla selamlıyorum tamam sevıyo olabılırsın ole iğrenç bı muzık turunude nıye rock muzıkle bir tutuyosun yaa rock muzığe kufur etsen bu kadar uzulmezdım
-
Rap in öldüğünü düşünüyorum.
arkadaşlar bu nasıl bi başlık böyle yaw? rap can çekişiyor. piyasada kaç tane sağlam rapçi kaldı? özünü koruyamadı anlayacağın. bu yüzden de herkes farklı tarzda bişeyler yapıyor. ve bu şekilde de organize olmuyor. ayrıca bu soruyu tam da yerine koymuşsun (?):) rapçi arkadaşlarına sorarsan daha iyi yanıt alırsın.
-
allah rahmet eylesin kardeş.ama hem can çekişiyo hem de ölü nasıl bişeydir bu :)
-
gariptirki insanlar kendilerine kufur eden herifleri dinleyip savunmaya basladi ...
bknz :-)
-
Kardeş sen uzayda mı yaşıyon, len bu a....k....n hip-hop'u hangi müzik kanalını açsan var, daha ne istiyon.Adam gibi rock parçları çıkan bir tane müzik kanalı yok.Hep b*ktan hip-hop ve pop parçları gündem de.Rock müzik 80 ve 90'larda gündemdeydi, 90'lardaki gibi rock müzik yapan adamlar yok artık.Artık populer rock yapılyor.Sözde rockerlar Rock müziği piyasa yapıyorlar, ben onlara rock yapıyo demem. Robbie Willams adındaki i..neye rocker diyorlar.hay ....... ben onun gibi rockerı.Avril Lavinge s...ğünede rocker diyorlar gelde çıldırma.Rock müsic tv diye bir fransız kanalı var, o kanalaı açınca deprosyana giriyorum, lan adamlar rock adında rsemen pop müzik yayınlıyorlar.
-
rock ve rap türkiyede karşı karşıya. amerikada duetler falan oluyor ünlü gruplar ve rapçiler. marilyn manson ve eminem kanka. linkin park jay-z, sonra kid rock var.
ama burda rock in coke a cezab yı çıkartırsan olay olur. abi korn için siyahlarla gitmişiz gaz arıyoruz orda biri yo yo çekip parmaklarını sallıyorrr >:(