Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü'den haberler

• nere • 8 Temmuz 2005 20:46 • #477152
    evet bi çoğunuz bilir(özellikle anlara'lı),bilmeyenler varsa eren kömürlü band olarak konserler veren ankara piyasasında sıkça icraatler yapan bir grubuz...
    ben yani eren kömürlü gitaristim,enstrumantal müzik yapıyoruz,serdar öztop severim...neyse ya bu kadar tanıtım yeter zaten garaj forumcularının geneli bilir...

yakında çöl gecesi adlı bir demo geliyor,kayıtları ile baya uğraşılmış bir şekilde sizlere sunmayı planlıyorum....
    onun dışında gelecek sezon'da yoğun konserler var....

arkadaşlarımın istemeleri üzerine eren kömürlü tişörtleri bastırma kararı almışlar...acaba(özellikle ankara'lı arkadaşlara soruyorum)
    sokakta eren kömürlü tişörtü giyen insan grupları gördüklerinde ne hissederler,bu bence çok erken dostlarımın bana yardım etmek istediklerinden sağolsunlar...ama tabi bunu ben de isterim
    öncelikle bu konu ilgili fikir alayım sizden sonra sokakta başta dostlarım sonra dinleyicilerimi gördüğünüzde garibinize gidecek işler yapmayalım...

neyse onun dışında yurt dışına yavaş yavaş açılmaya başladık,bu açılmanın ilk konser durağı isveç olabilecekmiş gibi görünüyor...
    isveçte ki halamlara bana verdikleri güçten dolayı sonsuz teşekkürler
    iyi tepkiler alıyorum,müziğimi paylaşan tüm dostlarıma saygılar

sevgili dostlarım eren kömürlü ismini çürütmek isteyen kişilerin çalışmaları başarısız olacaktır,haaa unutmadan gitar çalışımın çekildiği sir video'da yolda bu asla eğitim videosu anlamında değil...
    yanlış anlamayın eğitim malmsteen olmadan,m.romeo olnadan eğitim videosu çıkaracak kadar megaloman değilim şimdilik...

merak edenler olur diye biraz yazayım dedim....
    saygılar,sevgiler
  • souls_for_rent • 8 Temmuz 2005 20:54 • #477153
    acaba biri eren'in şifresini çaldı da onunla artık tam anlamıyla dalga mı geçiyor yoksa bu herif hepten tozuttu mu?!
  • nere • 8 Temmuz 2005 20:59 • #477154
    bu yazıları yazan banim kimse şifremi almadı size kendimle ilgili haberleri yazdım merak eden olabilir diyerekten...
    görüyosunuz haberler bunlar...gelecek sezon çok yoğun olacak...
    sizlerin destekleriyle bu yoğunluğu daha sağlam atlatmak dileklerimle,,,
    burdaki üyelerin bir çoğu müzisyen,fikirlerimi paylaşmak için yazıyorum...
  • Paşam • 8 Temmuz 2005 21:02 • #477155
    Allah razı olsun
    aydınlattın bizi sayın kömürlü
    bu gece daha bi rahat uyuyabileceğim
  • souls_for_rent • 8 Temmuz 2005 21:07 • #477157
    eğitim videosu çıkaracak kadar megaloman değilim şimdilik...

peki sayın kömürli affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum... burada tam olarak ne anlatmak istediniz?! ...kadar megaloman değilim şimdilik... acaba bu bir mesaj mı?! biri artık durdursun beni mi demek istiyorsunuz?! bu hastalık aldı başını gidiyor... yardım edin mi demek istiyorsunuz?!...
  • nere • 8 Temmuz 2005 21:08 • #477158
    merak eden dostlarım için bu güzel haberleri yazmak çok mutluluk verici,beni takip etmeyen arkadaşlara da umarım rahatsızlık vermemişimdir..
  • nere • 8 Temmuz 2005 21:09 • #477159
    hayır canım oyle bişey demiyorum
  • pUnKeR • 8 Temmuz 2005 22:33 • #477189
    t-shirt? bence sana kadar t-shirt ü alınacak çok adam var.. üstelik ruhsuz çaldığını sölemeden geçemicem..
  • Şahin-K • 8 Temmuz 2005 22:45 • #477196
    bak gelirim soğuk sulardan erencim gerisini sen düşün artık..HAde bakalım...
  • sdqantaris • 8 Temmuz 2005 23:33 • #477213
    İlk Eren Kömürlü tişörtünü ben istiyorum. Üstüne imzanı da atarsan sevinirim. Yer bezi yapıcam. :) Sen uslanmaz bir insansın... Akranın olan insanlar var buralarda, çok da olgunlar. Biraz feyz al yaşıtlarından. Kendi eğitimini tamamla önce, sonra düşünürsün ders vermeyi, eğitim videosu çekmeyi. Yurtdışı forumlarında kendini çok güzel tanıştmışsın bu arada gördük. Gözlerim yaşardı. "Bilmiyorsunuzdur Eren Kömürlü var Türkiye'den, Malmsteen kadar değil ama ona hayran insanlar da var..." İsviçre'ye konser vermeye gidersen emin ol, insanlar buradaki kadar hafif karşılamayacaktır yaptıklarını ve müziğini...