-
Sana bişi diyim mi: cehenneme git!
koray
-
LÜTFEN OKUYUN
sadece gülüyorum...
-
LÜTFEN OKUYUN
ya bilmion mu sen senin burda yazdıklarından sonra kralı olsan seni şebek etmeyeceklerini. müstahak olm sana şebeklik. senin reklam neyine. çık bi tvde mvde görelim, dinleyelim adam yapmış diyelim. ama nerde??ben kendi grubumu,başarılarımı anlatıyomuyum burda?coca colanın yarışmasına girdik sen neden yoktun orda? bi de grubundaki arkadaşlara üzülüyorum ya nasıl kabul edebiliyorlar senin adınla bi band e girmeyi? yazık yazık.çok yazık.
yazdıkların da çok duygusal. gözlerim yaşardı. ha o tişörtlerden bana bi 200 adet yolla taksim meydanında eylem yapıcam ya da başbakanlığın önüne fırlatırım.
ki bu benim sölediklerim hiçbişi değil daha millet neler yapıcak sana.
hakaretleri kaldırabiliosan reklam yapmaya devam et burda.
yazmıcam dicem dayanamıyorum yaa.
-
LÜTFEN OKUYUN
arkadaşların böyle iddialı bir çıkışı kabul etmesi çok zor haklısınız
tövbe tövbe..
-
....
bak burda herkes bişeyler paylaşmak için başlık açar bende şu anda gelen özel mesajlara dayanarakta söylüyorum,ne yaptığımı merak eden insanlarda var diye,hemde paylaşmak için bunları yazıyorum....
bana yaptığın hakaretlerle kendini küçültürsün...
beni sevmiyosan bunu kendine sakla.
bak ilerde neler olacak o zaman sen de hakaretlerin varsa en iyi cevabını almış olacaksın,hakaret etmeye gerek yok...
-
eren kömürlü band
herşey güzel gidiyor,ve sizle paylaşmak istiyorum bütüm gücümü,hevesimi kırıyorsunuz....
ben sizlere mi müzik yapıyorum,bana hakaret edin diye mi beste yapıyorum..
lütfen kendinize yapılmasını istemediğiniz bir olayı bana yapmayın.
eren kömürlü band kadrosu yakında 5 kişiye çıkıyor...
grup arkadaşlarıma da burdan sonsuz teşekkürler..
-
....
ya adam olan adam ben çıkış yapcam demez ki zaten. bişeler kanıtlamak istiosan (ki sen daha kendine kanıtlayamamışsın, sende bi güven eksikliği gördüm) yaptığın iş kitlelere ulaşır. albüm olur ot olur b*k olur bişiler olur işte ne biliim?
övme kendini. açtığın topicten aşağısını bi oku senin yaptığını merak eden 1 tane adam var mı? bu düpedüz yüzsüzlüğe giriyo be hocam. bak cidden eleştirmiyorum şu an içimden geldiği gibi konuşuom çünki sen burda laf arsızı olmuşsun biraz hrlde. işlemiyo sana ben napiim.
yap albüm sat 2 milyon çık benim karşıma ondan sora. belki dinlerim gene beğenmem. ki dinledim senin bi parçanı sağolasın epey polemik döndürmüşsün. bi halta da benzetemedim. ee daha sölenecek lafın kaldı mı????
-
eren kömürlü band
sen kendine hakaret ediyosun önce..
-
eren kömürlü band
gülcek yerim kalmadı sana benim. amaaaaaaaaaaaan bee banane ne halt edersen et senin şebekliğinden banane yaa. boşu boşuna kastım kendimi burda. klavyeye basan parmaklarıma yazık be.
-
eren kömürlü band
bana alttan alttan sinir geliyo. birisi bi kova su döksün kafamdan aşağı yazıya bakarmısın yaaa:
herşey güzel gidiyor,ve sizle paylaşmak istiyorum bütüm gücümü,hevesimi kırıyorsunuz....
ben sizlere mi müzik yapıyorum,bana hakaret edin diye mi beste yapıyorum..
yapma güzel kardeşim , yapma aslanım , yapma koçum , yapma çocuum , yapmaaa!!!!!!