Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü'den haberler

• Affedilmeyen • 11 Temmuz 2005 01:04 • #477573
    eren kömürlü band

abi bi ellemeyin bakalım ne olacak :)
    hayır resmi olmasa kesin bu nuridir diyecem ama yok o değil bu başka adam :)
    bekle ve gör bakalım bu işin sonu ne olacak
    bi gülben ergen bi sibel can olabilecekmi bakalım
  • UglyKidJoe • 11 Temmuz 2005 01:05 • #477574
    eren kömürlü band

:)
  • josf_in • 11 Temmuz 2005 01:07 • #477576
    eren kömürlü band

hayır resmi olmasa kesin bu nuridir diyecem ama yok o değil bu bashka adam :)

yok abi nuri bu kadar düşemez....
  • tom696 • 11 Temmuz 2005 01:15 • #477577
    eren kömürlü band

nuri kim? eren ne? ben nerdeyim?
  • a_lost_soul • 11 Temmuz 2005 01:22 • #477580
    eren kömürlü band

Bak müziğini yaparsın güzel olur olmaz o ayrı konu.Ama sen gurubuna kendi adını verip(nası kişiliksiz grup arkadaşalrın varsa) sağda solda ortaya çıkıp ben şöyle çalarım böyle de ünlü olucam şeklinde konuşursan insalar sana tepki gösterir.Çünkü senin yazığın herşeyde ki kendini beğenmişlik kokusu insanın burnunun direğini kırıyo.
    en güzel reklam kalitedir

diyosun ozman niye her foruma girip kendini yerlere göklere sığdıramıyosun?Müziğini yap efendi gibi çekil kenara.beğenirlerse ne güzel yok beğenmezlerse de beğenmesinler.Sendeki bu taktir edilme sevdası nerden geliyo bilmiyorum.Ezik bi çocukluk mu geçirdin? Ne halttır ben de anlamadım?
  • sdqantaris • 11 Temmuz 2005 02:08 • #477586
    eren kömürlü band

lütfen kendinize yapılmasını istemediğiniz bir olayı bana yapmayın.

Erencim sen peki sana birilerinin gelip abuk subuk konuşmasını, hava basmasını, ukalalık yapmasını, zırvalamasını ister misin? Sanmıyorum.

Bunun için sen önce bize bunları yapma...
  • snown • 11 Temmuz 2005 14:07 • #477621
    eren kömürlü band

EREN"siz garaj

KADINSIZ PLAJ gibidir!!!
  • Affedilmeyen • 11 Temmuz 2005 14:42 • #477624
    eren kömürlü band

abi hep derim eren bi çıkarsada şu gitarını gölgesinde çay içsek

ankaraya geldiğim bi gün tanışalım eren amca bi dinleyelim seni topluca anektod fışkırtalım akabinde resim yapalım sitede olmazmı ?
  • ibanetze • 13 Temmuz 2005 14:19 • #477986
    eren kömürlü band

ya valla ben de hep yazmıyım diyorum ama bu eren acayip bi adam ya,

lan olum milletin derdi senin iddalı çıkışınla değil ki,yani sen gitar çalmayıp armonika çalsan sonra da çıkıp bu tarz çocukça işlerle prim yapmaya kalksan yine bu kadar kişiyi karşında bulursun,arkadaşların karşı durmalarının çıkış noktasını saptırma,insanları aptal yerine koymaya çalışırsan sana cevap yazacaklardır hem de bu kadar düştükten sonra hala sana karşı saygılarını koruyolar,bunun da değerini bil..
  • erdyy • 13 Temmuz 2005 17:47 • #478023
    RaHmEtLi YaTtIgI yErDeN mEmNuNmUyMuSh BaRi...

-cok feci aydınlandım zaten hep merak ederdim:)
    ciddi ciddi sagol usenmeden yazmıssın:)