Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü'den haberler

• -Hatebreeder- • 3 Eylül 2005 03:18 • #483970
    Yaw eren kömürlü ne büyük adammış ya
    adama bok atmadığımız süre içinde çok sıkıldım.
    Bu muabbeti yeniden başlatma girişiminde bulunacam.

Eren kömürlü sen salaksın.
  • altinay • 3 Eylül 2005 04:21 • #483974
    yeteeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

ya ben ne zaman baksam burda eren kömürlü var lütfen artık buraya yazı yazılmasın kimse çıkarmasın topiği yukarı (nere hariç)

bu arada küfür etmende hiç hoş değil
  • jamais_vu • 3 Eylül 2005 04:40 • #483975

eren bak ben de bir şarkı ile sana sesleniyorum!

-Bize de lo lo lo yaparsın artık!!!!

abi bu yazdıklarından sonra aklıma biri geliyor da sen saf birine benziyorsun ya grubundakiler seni kekliyor ya da sen çok optimistsin....
    Abicim burda ismini ilk defa duyan o kadar çok insan var ki yılların bandiymiş gibi
    "eren kömürlü'den haberler" demişsin helal olsun!!
  • altinay • 3 Eylül 2005 05:11 • #483978

ereni herkez tanır
  • -Hatebreeder- • 6 Eylül 2005 21:34 • #484321

oh ne de güzel küfür ettim
    saalaak eeren saaalak eeeren
    çok hoş oluyo bence altinay yanlışın var.
  • eren_fun_club • 6 Eylül 2005 22:26 • #484331
    Eren kömürlü bitane

eren yeni demon olursa bana özelden mesaj at ben bayıldım sana bi de kız arkadaşın varmı :)
  • re-arranger • 6 Eylül 2005 22:47 • #484334
    seven var sevmeyen.
    aşık olan fanı olan var nefret eden.
    eleştiri güzel birşey de.
    kimseyi yermenin ya da göklere çıkarmanın bir anlamı yok bence.
    hiçbir grubun ya da kişinin fanı değilim ama (ticari amaçlı yapılan hariç) hiçbir müzikten de nefret etmem.
    eleştiri yapalım.
    ama aşırı duygularımızı kendimize saklayalım bence.
    özellikle olumsuz olanları.

Saygılar.
  • Ktulu • 6 Eylül 2005 22:49 • #484335
    nere demiş ki:
    bu forumu okuyan insanlara benim hakkımda ön yargıya büründüreceksiniz dikkatli olun bu forumda eren kömürlü ismini çürütmeye çalılşanlar bu forumda da var

Sana şu ana kadar destek olan 1 (bir) tane bile aptal görmedim. Göreceğimi de sanmam :) Bu akdar olumsuz tepki olup da arasında 1 kişi bile "aferim" demedikten sonra nası oluyo da hala aynı kazmalığa devam edebiliyosun hayret. Bi de insanlara "su katılammış salak" muamelesi yapıyosun ben onu demedim bunu demedim diyerek. Halbuki saçma salak bahanelerin arkasından çok bariz şekilde insanların anladıkları şeyleri ima ediyosun.

nere yine demiş ki:
    ve bunları 1000 kişi önünde yapabilecek

Fazla bişey bekleme zaten ömrün boyunca seni 1000'den fazla kişi dinlemez bu gidişle :) Ki o 1000 kişi de bakalım kim bu salak diye gelmiştir oraya :) Ya da beraber çıktığın grupları izlemeye gelmişlerdir arada sen de kaynamışsındır insanlar bira içerken :)

Zamanında bi arkadaşım vardı her zaman benim gittiğim Sakarya Üniversitesi'ni kötüler, kendisinin İTÜ'de çok iyi bi mühendislik bölümü (çok iyi bölüm de ne demekse..) kazanıcağını iddia eder, kazanamazsa da mutlaka defalarca deneyip oraya yerleşiceğini savunurdu. Ama ona göre defalarca denemesine gerek yoktu..

Sonuç ne biliyomusun?

İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği.

Çeşitli "ağaç"larla samimi artık kendisi gibi.

NOT: Bunu sana en yakın örnek olduğu için verdim. Senin de geleceğini böyle görüyorum çünkü.
  • Savas_Khan • 7 Eylül 2005 05:07 • #484360
    Eren birkaç aydır forumlarda filan adını görmeye başladım ve sanırım yazı yazdığın bazı forumlardan uzaklaştırılmışın... üşenmedim yazdığın bazı şeyleri okudumda şarkılarınıda indirdim dinledim tebrik ederim oturmuşun uğraşmışın birşeyler yapmaya ...

şimdi benim şöyle sorularım var sana
    yanılmıyorsam bi yerlerde "şimdilik saniyede şu kadar nota basabiliyorum" yazmıştın... saniyede milyar tane nota bassan bunun müzikal açıdan değeri nedir? hızlı çalmak istiyorsan sol elini klavyeye koyma sadece penayla en üstteki teli tara böyle trrrrrrt yap, ozaman saniyede milyar tane Mi vurmuş olursun, olurmu böyle HASAN?.... bu konudaki görüşlerini bilmek istiyorum

sonra tekrar yanılmıyorsam bir yerde feedback olayı ile ilgili bir muhabbet geçmişti, feedback amfiden gelensesin gitar aracılığı ile tekrar amfiye gitmesi değilmidir, amfiye yaklaşmadan uzaktan feedback nasıl olur, böyle birşeye feedback denilebilir mi?

sonralarım bitmiyor benim, efes isimli şarkını dinliyorum, tebrik ederim sweep yapmayı öğrenmişin ama birazda hıza abanacağına temiz çalmaya çalışsanda çaldığını anlasak, o kadar kirli çalmışın ki hakkatten anlaşılmıyor ne yaptığın... ayrıyetten şarkının sonundaki piyano bölümünü sanırım gitar için yazmışın ilk önce, sonra midi olarak yazmışın sonra piyanoda koymalıyım diyip piyano fontuna çevirmişin onu... eğer bu konuda yanılıyorsam şunları demek istiyorum hemen
    1- bu şarkıda piyano hakkaten ruhsuz çalınmış
    2- piyanodaki melodi gitar gibi yazılmış hız yapmaya yönelik, böyle piyano çalmanın BENCE bir anlamı yok kulağa çok saçma geliyor keşke buraları da gitarla yapsaydın...
    3- harbi çok kirli çalıyorsun bi yerden sonra gürültü gibi gelmeye başladı, şarkıyı repeate aldım 5.kere filan dinliyorum, temiz çalma konusunda sana Michael Romeo ya da Lanvall önerebilirim sanırım...

onun dışında gitar konuşurmu? konuşursa hangi dilde konuşur? gitarla efesin üstünden gelen geçen nasıl anlatılır?... abi yapmayın böyle şeyler müzik müziktir iyi melodi vardır kötü melodi vardır... müzikte melodi dışında birşey olamaz...

çok yoruldum yazmaktan inşallah okumuşundur bunları yazdık okadar... sen müziğinle bahsettir kendinden don gömlek bastırmak boş işler arkadaşların senle eğlenmiş biraz anlaşılan .. dediğim gibi hızlı çalan bir gitarist ilgimi çekmez ama güzel çalan bir gitarist dikkatimi çeker... olay hızlı çalmak ise gitarına hakim olmayı öğrenmiş bir Death/Power/Thrash/Progressive gitaristi de gayet hızlı çalar... hız meraklısıysak o kadar çek arabayı altına git bağdat caddesinde bas kaç basacaksan ya da jete binelim o daha hızlıdır.. ama hızlı müzik güzel olmaz herzaman...
  • -TeUFeL- • 7 Eylül 2005 08:04 • #484365
    madem bu konu tekrardan gelmiş bu sefer yazayım.
    erencim seni medeni cesaretin ve kendine özgüveninden dolayı kutlarım ama bence bazı şeyleri somut kanıtları garaj ahalisinin önüne koyduktan sonra açıklarsan çok daha mantıklı olur:)

ama helal olsun bu kadar şeye rağmen edebinle cevap vermişsin benim için bu bile bir olgunluk sayılır.arkadaşlar ise biraz haklı yani yazdıkların herhangi bir öenek olmadan boş geliyor herkese neyse inşallah bizi susturursun.kolay gelsin