nere demiş ki:
bu forumu okuyan insanlara benim hakkımda ön yargıya büründüreceksiniz dikkatli olun bu forumda eren kömürlü ismini çürütmeye çalılşanlar bu forumda da var
Sana şu ana kadar destek olan 1 (bir) tane bile aptal görmedim. Göreceğimi de sanmam :) Bu akdar olumsuz tepki olup da arasında 1 kişi bile "aferim" demedikten sonra nası oluyo da hala aynı kazmalığa devam edebiliyosun hayret. Bi de insanlara "su katılammış salak" muamelesi yapıyosun ben onu demedim bunu demedim diyerek. Halbuki saçma salak bahanelerin arkasından çok bariz şekilde insanların anladıkları şeyleri ima ediyosun.
nere yine demiş ki:
ve bunları 1000 kişi önünde yapabilecek
Fazla bişey bekleme zaten ömrün boyunca seni 1000'den fazla kişi dinlemez bu gidişle :) Ki o 1000 kişi de bakalım kim bu salak diye gelmiştir oraya :) Ya da beraber çıktığın grupları izlemeye gelmişlerdir arada sen de kaynamışsındır insanlar bira içerken :)
Zamanında bi arkadaşım vardı her zaman benim gittiğim Sakarya Üniversitesi'ni kötüler, kendisinin İTÜ'de çok iyi bi mühendislik bölümü (çok iyi bölüm de ne demekse..) kazanıcağını iddia eder, kazanamazsa da mutlaka defalarca deneyip oraya yerleşiceğini savunurdu. Ama ona göre defalarca denemesine gerek yoktu..
Sonuç ne biliyomusun?
İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği.
Çeşitli "ağaç"larla samimi artık kendisi gibi.
NOT: Bunu sana en yakın örnek olduğu için verdim. Senin de geleceğini böyle görüyorum çünkü.