Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü'den haberler

• blitzkrieg • 9 Temmuz 2005 00:09 • #477219
    ya arkadaşım karışmayım diyorum sen bence internet sştesi yap tamam mı haberlri bence orda yayınla ki vardır siten büyük bir ihtimalle seni dinlemedim çalışın hakkında yorum yapamam ama mizaacın pek samimi gelmiyor insanlara itici gelir bak ben seni için diyorum dediklerim arkadaş tavsiyesi artizlik laflar değil. ya da ne bileyim forumda yazma böyle cidden itici duruyor. İnsanların sevgisini kazannmalısın bence
  • utku_death • 9 Temmuz 2005 00:18 • #477221
    peki sayın kömürcü bey, sizin müzikal geçmişiniz nedir ya da eğitiminiz, ben bunları merak ediyorum, daha önce nerlerde çaldınız, neler çaldınız, müzikle, armoni ile ne kadar içli dışlısınız, teorik bilginiz ne seviyede? Teorim yok pratikte iyiyim diyorsanız ondada gelen tepkilerde başarızlığınız ön planda, siz neye dayanarak bu piyasada -onca teoride ve pratikte nerdeyse yemiş bitirmiş gitarist varken- tutunabileceğinizi düşünüyorsunuz?

Daha doğrusu ne yapmaya ve neden yapmaya çalışıyorsunuz?

Size tavsiyem önce kendinizi iyice geliştirin ve tarz oluşturun daha sonra bu piyasaya girmeye çalışın...
  • imprecise • 9 Temmuz 2005 00:31 • #477226
    ya olum sen hakkatten normal degilsin ya.. lan bi buyuk sozu dinle .. kendini şopar ettigin yetmedi.. sayende insanların gitarsitlere antipatisi olacak..
  • Ulaireattea • 9 Temmuz 2005 12:39 • #477274
    'Son gelen haberlere göre Eren Kömürlü ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırıldı bir daha ne gitar çalmak nede müzikle ilgili birşey yapamayacak' forumlarda bu yazıyı her gün search yapıyorum...bir umut.
  • GaRaJ Arabası • 9 Temmuz 2005 13:41 • #477277
    Bu adam bizle tashak geçiyo,
  • tom696 • 9 Temmuz 2005 21:39 • #477335
    ne eren kömürlü uzayli mi?
  • cc_baran • 9 Temmuz 2005 22:22 • #477344
    arkadaşlarımın istemeleri üzerine eren kömürlü tişörtleri bastırma kararı almışlar...acaba(özellikle ankara'lı arkadaşlara soruyorum)
    sokakta eren kömürlü tişörtü giyen insan grupları gördüklerinde ne hissederler,bu bence çok erken dostlarımın bana yardım etmek istediklerinden sağolsunlar...ama tabi bunu ben de isterim
    öncelikle bu konu ilgili fikir alayım sizden sonra sokakta başta dostlarım sonra dinleyicilerimi gördüğünüzde garibinize gidecek işler yapmayalım...

Hangi zevksiz arkadaşların önerdiyse bunu isim ver de dövelim..

sevgili dostlarım eren kömürlü ismini çürütmek isteyen kişilerin çalışmaları başarısız olacaktır,haaa unutmadan gitar çalışımın çekildiği sir video'da yolda bu asla eğitim videosu anlamında değil...
    yanlış anlamayın eğitim malmsteen olmadan,m.romeo olnadan eğitim videosu çıkaracak kadar megaloman değilim şimdilik...

Öncelikle kim senin sevgili dostun ??
    İkincisi ismin çürütülmeye gerek duyulmayacak kadar çürük zaten.

Ve kim senin gitar çalışını merak eder de gider o vidyoyu izler ??
    Şu Ankarada bi ton gitarist var senden iyi çalan, sen kendini ne zannediyorsun ??

Bi gün feci dayak yiceksin ya neyse..
  • Infusion • 10 Temmuz 2005 02:41 • #477379
    Eren Kömürlü bi git, uzaklaş şu forumdan - garajdan.. Her yerde sen varsın, baydın artık. Nereye ulaşmaya çalışıyosun ki??

Ayrıca o arkadaşların! t-shirt konusunda iyi keklemişler seni ya da maalesef sen gibi tiplerden bikaç tane daha var..
  • snown • 10 Temmuz 2005 09:21 • #477401
    LAn ne demek eren Uzaklaşsın bu forumdan
    DÖVERİM SENİ ha!!

Erensiz Garajı neyleyeyim sen yokken burada EREN vardı!!

Eren ilk t-shirtünü ben istiyorum İmzada atarsan sevinirim..

ALLAHIM eren Kasette çıkarsa bir gece önceden
    Megavizyonda SABAHLAMAYAN adamı...
    :-))
    hahahahaha
  • monsterkill • 10 Temmuz 2005 11:51 • #477406
    malmsteen olmadan,m.romeo olmadan eğitim videosu çıkaracak kadar megaloman değilim (ŞİMDİLİK)!!!
    daha büyük bir megaloman geliyor...
    akıl sağlığınıza dikkat edin çocuklar.fesupanallah...