Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü'den haberler

• HayalPerest • 10 Temmuz 2005 12:13 • #477408
    eren kömürlü band adını burada o kadar çok duydum ki artık gerçekten ünlü olduğunu düşünmeye başlayacam. bi de bu ne megaloluktur ki gruba kendi adını vermişsin.
  • burak25 • 10 Temmuz 2005 13:54 • #477458
    eren forumlara gel daha sık yaz. bayadır sesin çıkmıyodu merak etmeye başlamıştık seni. :)
  • bigbooots • 10 Temmuz 2005 16:51 • #477484
    eren diyorum başka da bişey demiyorum.. yuh eren yuh!!
  • venom • 10 Temmuz 2005 18:18 • #477495
    heyt be ne büyük reklam
    küçüklükten gelen bi eziklik
    her zaman benimde tişörtüm olsun istemiştim üzerinde benim resmim olan birde isveçte halam olsa gelirken bana gitar getirsin istemiştim hey gidi malmsteen türkiye'ye gelince niye cem köksallaydın bak seni sevenler arasında çok büyük bir firtüvöz varmış bak yakında tişörtü olacak bir firtüvöz
    sayın firtüvöz eren kömürlü
  • venom • 10 Temmuz 2005 18:49 • #477500
    sayın firtüvöz eren kömürlü
    bir cem köksal bir akın eldes,yavuz çetin ya da serdar öztop ya da demir demirkan senin düştüğün durumlara müzik hayatlarının başlangıçlarında düştülermi bilmiyorum ama senin müziğe başlangıcın kötü gibi hatta merak ediyorum sen gitara kumsalda karı kız ayarlamak içinmi başladın şimdi senin efes adlı parçanı dinliyorum bir(ben) dinleyicinin sana diyeceği kendini övdüğün kadar iyi değilsin unutma her gitarı alan malmsteen,steva vai,jim hendrix gibi olmak ister sende onlar gibi olmak istiyosundur ama onlar gibi olmadan yarısı olmadan çeyreği olmadan, tırnağı olmadan kendini büyütme benim tanıdığım arkadaşlarımdan hiçbir farkın yok tek fark onlar kendi kendilerini g*t kaldırmıyolar ya da kendi reklamını yapıyosan ünlü olmak istiyosan al eline gitarını yalın gibi bişeler çal daha çok tanınır daha çok para kazanırsın belki o zaman sana çok büyük gitaristsin diyen olur ama bir cem köksal bir serdar öztop kendisini böyla tanıtmamıştır en azından ben seni form köşelerinde kendini rezil eden birisi olarak tanıdım belki ilerde o isimler arasında anılırsan ben senin bu günlerde yaptığına gülüyo olurum ama bu şekilde o isimler arasında olurmusun
    :-))) imkansız ya da hiçbir şey imkansız değildir. he bende ilerde sağlam bir gitarist olmak istiyorum.
  • La Rocque • 10 Temmuz 2005 19:53 • #477507
    kim bu şebek yaa

ben sana yollıyayım buldugum alıstırmaları sur piyasaya demo
    yaptım diye,
  • nere • 11 Temmuz 2005 00:16 • #477544
    insanların bu kadar tyanlış anlayabileceklerine inanamıyorum,t-şört için dedim ya bence de erken sizce de öyle değilmi dedim siz evet deseniz yeterdi,bi de sanki t-şörtü ben bastıracam gibi üstüme gelmişsiniz,ayrıca yaptığımın eğitim vidyosu olmadığını söyledim ama herkes eğitim vidyosu muamelesi yaptı...
    sonra adımız megalomana çıktı...
    gitar çalışımla ilgili hep iyi tepkiler alırım 2 konser dışında da çok başarılı sahne per formansı sergilediğimi(gitar olarak)inanıyorum,

bu forumu okuyan insanlara benim hakkımda ön yargıya büründüreceksiniz dikkatli olun bu forumda eren kömürlü ismini çürütmeye çalılşanlar bu forumda da var ama gelecekte ne olacak hep birlikte göreceğiz...
    sadece gitar tekniğiyle ön plana çıkacak kadar cesur,kendine güvenen tek gitarla vokalsiz,insanlara başarıyla müzik icra edecek,ve bunları 1000 kişi önünde yapabilecek,herkesten gelen tepkilere karşı yılmadan çalışan devamlı kendini geliştiren ve gitar konusunda biligisini icraatleriyle cevaplayabilecek benden bu işi daha iyi yapabilecek ankara'da çok fazla insan yok.çok fazla gitarist tanıyorum...
    sizden de bu noktrada biraz destek...
  • UglyKidJoe • 11 Temmuz 2005 00:21 • #477545
    LÜTFEN OKUYUN

ARKADAŞLAR , GARAJ FORUMUNA YAZAN KARDEŞLERİM. SİZE SESLENİYORUM LÜTFEN OKUYUN!!!

NE KADAR CEVAP VERİRSENİZ NE KADAR POLEMİĞE GİRERSENİZ O KADAR CANINIZ SIKILACAK. SİZDEN BİR İSTEĞİM VAR SEVGİLİ KARDEŞLERİM. BU ADAMIN FORUM BAŞLIKLARINA BENİM BU YAZDIĞIM SON MESAJ OLSUN.
    YAZMAYIN PRİM VERMEYİN.
    BİZ DE LİVE8 GİBİ Bİ BERABERLİK ÖRNEĞİ GÖSTERELİM.
    BU ADAM PASO GRUBUNU ANLATIRSA ADAMIN BİRİ ÇIKAR HER GÜN HANGİ RENK BOXER GİYDİĞİNİ ANLATIR.
    TAMAM VİRTÜÖZ DEYİN GEÇİN YA BOŞVERİN. KENDİ KENDİNİZE GÜLERSİNİZ İŞTE.
  • Infusion • 11 Temmuz 2005 00:22 • #477546
    sadece gitar tekniğiyle ön plana çıkacak kadar cesur,kendine güvenen tek gitarla vokalsiz,insanlara başarıyla müzik icra edecek,ve bunları 1000 kişi önünde yapabilecek,herkesten gelen tepkilere karşı yılmadan çalışan devamlı kendini geliştiren ve gitar konusunda biligisini icraatleriyle cevaplayabilecek benden bu işi daha iyi yapabilecek ankara'da çok fazla insan yok.

yine başladın megalomanlığa!!
  • nere • 11 Temmuz 2005 00:27 • #477547
    LÜTFEN OKUYUN

öncelikle live 8 beraberliğinin gerçeğini imza kampanyasına katılarak kurabilirsiniz...
    bana yazmamanız bana prim vermek olsa keşke yazdıklarınızla beni rezil ediyorsunuz,gitar çalan arkadaşların böyle iddialı bir çıkışı kabul etmesi çok zor haklısınız ama en güzel reklam kalitedir,ve en iyi reklamı yapmak için devamlı çalışıyorum...
    umarım birgün burada beni yanlış anlayanlarda benim tarafımda olan insanların arasında olur...