Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system of a down, Türkiye, dinlemek, neden, falan, filan.....

• ga ga • 25 Kasım 2005 20:54 • #489453
    la yeter sistem of a down dan da bu kaçıncı yaav farklı başlıklar altında aynı yazılar kim sardı bu herifleri kafamıza ...
  • narcolepticcc • 26 Kasım 2005 06:38 • #489474
    valla fare fare ininden ç1karm1s birader.inine inmeye çal1s1yorus.daha dogrusu kapan1n ags1n1 aç1yorus bakal1m giricek mi diye yükleniyoruz bi de ama fare firardaym1s da haberimiz yokmus!
    laf1m bütün system of a down manyaklar1na.
    f*ck all that u choke!
  • edb • 26 Kasım 2005 07:07 • #489475
    bu adamlar hakkında konuşmak bile çok saçma...
    yaptıkları müzik iyi veya kötü önemli değil...
    BİZİ SEVMEYENİ BİZ DE SEVMEYİZZZ......
    dinlicek başka grup mu yok yaww...
  • otuzdort • 16 Ocak 2006 23:46 • #492344
    onlari yaptiklari muzik ve bagli olduklari irk bakimindan degerlendirmek lazim.muzik bakimindan benim en sevdigim gruplardan biriler ama siyasal dusunceleri bakimdan tam tersi.ben dinlerim dinledim dinlicemde.
  • rickenbacker • 17 Ocak 2006 00:30 • #492359
    bence bu olayı siyasi değerlendirmemeliyiz... neden??

çünkü her iki halka da aynı şeyler söyleniyor:onlar bize soykırım yaptı ... ermeniler de türkler de bunu diyor... ve çoğu kişi gerçekte neler oldu bilmiyor ...

ve ayrıca şöyle birşey var: düşman olan iki halk değil , iki devlet.
    bunu unutmamak lazım.şu an çoğumuz ermenilerden nefret ediyorsa,bu bizim büyük devlet adamlarımız yüzündendir... aynı şey ermeniler için de geçerli.

ve asıl derdimiz olan müziğe geçelim.çok fazla dinlemesem de bazı şarkıları güzel olan bir grup soad. ve siyasi düşünceleri beni zerre ilgilendirmiyo.
  • localistik • 17 Ocak 2006 11:43 • #492389
    aslında bu grubun yaptıgı şarkılar çok saglam ama şu bir gerçek ki bu yaratıkların çok kaşınan bir tür oldugu.dinleyene laf yok ama dinlemeyeni de çok takdir ediyorum.
  • manu • 4 Şubat 2006 12:37 • #493445
    ben kesinlikle çok beğeniyorum bu grubu diyebilirim ki yeni dönemin en iyi rock grubu,onları dinlemeden yapamam fakat,yaptıkları bence stratejik bir hata.dünya görüşü sınırlı olan insanların Türkiyeye ya da herhangi bir ülkeye misyonları dışında saldırıda buluunması ya salaklıkla,ya da menajer hatasıyla açıklanır.hiç gerek yoktu böyle bir şeye ,düşmanlığınız içinizde kalsın
  • Visual Effect • 4 Şubat 2006 21:29 • #493464
    I love S.O.A.D. milliyetçi olan düşünsün... (çocukla çocuk olmaaaa....)
  • -CheTe • 4 Şubat 2006 22:51 • #493472
    adamlar iyi müzik yapıyolar harbiden.ama şu saçma sapan düşünceleri olmasa.o yüzden bırak konserine gitmeyi cd sini bile almam...
  • uygaraydin • 12 Şubat 2006 04:18 • #493871
    Hiçbir millet MİLLET olarak kukla olamaz. Bu nasıl bi yaklaşımdır. Örümcek kafalılar ya da aşırı ırkçı insanlar ancak böyle şeyler düşünür.