Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metalci kızlardan çıkardığım belirleyici özellikler?

• garajcıl • 10 Aralık 2005 18:05 • #490042
    bu mesaj anlık öfke sonucu yazılmıştır rock-metal dinleyen bayanlar özür diliyorum sizden hepinizi kucaklamak istiyorum lütfen beni bağrınıza basın ....
  • death_glory • 10 Aralık 2005 19:12 • #490043
    yo yo hiç de sert konuşmadın, çok aptalca, seviyesizce ve edepsizce konuştun; yani tam bir türk erkeği gibi. 'metalci kız' kimlere denir sevgili garajcıl? ya da daha genel olarak 'metalci' nedir? cinsi ne olursa olsun hiç bir kız ya da erkek 'kullanılıp atılmalık' olamaz. he sen ve senin gibiler kullanılmaya bile değmez ki atılsın.
  • Zee-tah • 10 Aralık 2005 20:34 • #490046
    hemen hemen her şeyi kalıplaştırmayı huy edindiğimizden olsa gerek..
  • paradigm_shift • 10 Aralık 2005 20:34 • #490047
    [16 kez okundu]death_glory
    10 Aralık 2005 Cumartesi / 19:12
    yo yo hiç de sert konuşmadın, çok aptalca, seviyesizce ve edepsizce konuştun; yani tam bir türk erkeği gibi. 'metalci kız' kimlere denir sevgili garajcıl? ya da daha genel olarak 'metalci' nedir? cinsi ne olursa olsun hiç bir kız ya da erkek 'kullanılıp atılmalık' olamaz. he sen ve senin gibiler kullanılmaya bile değmez ki atılsın.

+1
  • lost word • 10 Aralık 2005 21:11 • #490051
    [16 kez okundu]death_glory]
    10 Aralık 2005 Cumartesi / 19:12

+1

ı ıh +10
  • Ayrton Senna • 10 Aralık 2005 23:56 • #490062
    metalci kızlardan çıkardığım belirleyici özellikler? (18 +)

şimdi düşüncenden yola çıkarsam... Kullanıp atmak eylemini sadece sex için kullandığın sonucuna varıyorum...
    Şimdi anatomi bilgimize bakalım... hatta anatomiyede fazla gerek yok...
    Kadınlar yapısı itibari ile sex den senin aldığın hazzın 8 katını alıyor (daha fazla detaya girmim)... doğal olarak sen X haz alıyorsan o metalci 8X haz alıyordur... şimdi matematiğe girelim biraz 8X > X, X leri sadeleştirirsek 8 > 1 i elde ederiz..
    Ne taraftan bakarsan bak... O seni kullanmış oluyor...
    Ve lakin biz erkeklerin sex istekleri sürekli olabildiği için (bknz. Anatomik yapı) Ohh kullandım şeklinde yorumlanır..
    Not1: "8" partnere göre + sonsuz, - 2 arasında değişebilir.
    Not2: İşlem yapılırken ruhsal durumlar hesaba katılmamıştır.

Bana allahtan akıl diliyorum... yine bana Jimi Hendrix den Voodoo Child diliyorum.. ve play e de basıyorum...

bu arada başlığa ne olur ne olmaz diye 18 + yı yerleştirdim günah benden gitti...

İş bu yazıda anlatılanlar tamamen benim düşüncemdir... Hiçbir kurumu veya şahsı bağlamaz...
  • ner • 11 Aralık 2005 00:28 • #490078
    metalci kızlar mı s..ti seni dicem de sansüre takılcak falan. neyse dememiş olayım.
  • smellslikekurt • 11 Aralık 2005 08:56 • #490096
    sadece gülerim...

analiz etmeye kalkmışsın, ama eline yüzüne bulaştırmışsın...

bi kere 'metalci' diyosan zaten baştan batırdın demektir..
    ne öyle tenekeci der gibi..
    sadece gülüyorum..
    bi de uyarım var;
    dikkat ette yanlışlıkla 'metalciler' seni kullanmasın..
  • cc_baran • 11 Aralık 2005 11:17 • #490098
    Üf salak mısınız yaa ??

10 yaşında bi kardeşim var, o bahsediyor metalci kızlardan rapçi oğlanlardan falan filan.

Ciddi ciddi düşünüp de cevap yazıyosunuz yaa.
  • Holy_Bastard • 11 Aralık 2005 14:17 • #490105
    çok aptalca, seviyesizce ve edepsizce konuştun; yani tam bir türk erkeği gibi.

Tamam iyi hoş ama bende bir Türk Erkeğiyim...Ve ben kesinlikle başlığı açan arkadaş gibi düşünmüyorum ,benim suçum nerde?Lütfen böyle aşağılayıcı genellemeler yapmayalım...Tamam anlatmak istediğin asıl noktayı kaptım ama yinede kaba gözüküyor...Ayrıca ben metalci bir kızla çıkmak çok isterim...Bir tane öyle sevgilim olmuştu ve inanın bana bu kadar düzgün kıza az rastladım hayatımda bu güne kadar...