-
Nisan ayı turnesi icinde system of a down Turkiye'ye geliyor.Tam tarihi kesinlesmemesine ragmen olay kesinlesti.Türklere karsı hicbir dusmanlıklarının olmadıgını acık bi dille dile getirdiler.Osmanlıya ise bir kin duyduklarınıda.Ancak Turk halkının bi sucu olmadıgının(sadece belli bi kitlenin bu savası surdurdugunu soyleyerek) bildiklerini soylediler.Bu nedenle guvenligin tam olmasını saglarsanız seve seve cikariz dediler.Bundan kasit olarakta universtelerde cikmak istediklerini soylediler.
Istanbul Universitesi ve Hacettepe Universitesi hemen olayı bagladı.
Nisan ayı icinde bu iki universitede bu grup cikacak.Bu universitelere ise kesinlikle disaridan insan alinmayacak..
-
hacettepeye gelcekler evet ama biz ikinci donem acıklamayı dusunuyoduk. arkadas sağolsun hemen acılmaış bravo
-
off manyak bi haber bu yaa! da adamlar nefret ettikleri heriflerin suratına tükürmek içnmi geliyolar niye geliyolar? kolpa bi haber diyesim geliyo ama inanmk da istiyorum. baksana ne zman geliyolarmış??? bir de ücret nedir? ayrıca yaş 14 sorun olurmu?
-
Eğer gerçekten de dedikleri gibi düşünüyorlarsa eyvallah bence kaliteli müzk yapıyorlar(benm görüşüm)eğer ölyse çok iyi valla sevindim yani...Eskiden bir grup insanını yaptığı çirkin olayların bütün bir ırka mal edilmesi bence çok saçma..nse bukadar ciddilik yeter güzel güzel sevindim hehehe :D
-
gitmeden önce ortalığı bi yatıştıralım melmekete dönünce gene alevlendiririz diye düşünmüşlerdir akıl küpçükleri.
-
Çok süper ya.. bende duymuştum resmi açıklama 2006 ya girmeden gelicekmiş. tam tarihler filan. cidden harike bi organizasyon olur. barıs acısındanda
-
---Bu universitelere ise kesinlikle disaridan insan alinmayacak---
soad dinlemek isteyenleri engelliyeceklerine ,normal günlerde içeri girip kavga çıkaranlaran tipleri engelleseler daha bir b*k a yaramaz mı?
-
geldikleri gibi giderler...
-
çakıyim sistem of e davn'a!!!gelmesin götü boklular!!!onlar geliceğine The Cure bi daha gelsin!!!
Kim yazdıysa bu konser olayını acaip sallamış...olur mu lan öyle şey T.C.'de istem of e davn diye ağlayan bi ton insan var ve bu paşalar bi tek hacettepe de çıkıcak he mi!?!yıkarlar oğlum o üniversiteyi başlarına...başta da benim gardaşım olur büyük ihtimalle...
sallıycaksanız bari biraz daha düzeyli sallayın...örneği:sistem of e davn uranüs'te konser vericekmiş,gibi...tabii bu örnekler sistem'i güneş sistemi kesmemiş en boktan parçalarını andromeda galaksisinde çalıcaklarmış...
şunu söyliyim son olarak;sistim of e davn elemanları keşke ilk albümden sonra ölseymiş,en azından adamları 'lan harbiden şahane albüm yapmışlardı' diye hatırlardık...
-
Üniversitesi seçimi yanlış abicim.Olay çıkması işten bile değil.