-
Hiç gelmesinler daha iyi... Sizde inanıyosunuz (yok düşmalık yokmuş yok herşey süpermiş) adamlar para kazanmak için Türkiye'ye geliyolar sizce gelmeden önce bok mu atarlar yoksa iltifatlarmı atarlar?? Türkiye'ye gelmeden önce tabii ki güzel konuşcaklar... Valla büyük olaylar çıkabilir, bizim milliyetci gençlik rahat durmaz (inşallahda rahat durmazlar)...
-
'Dışarıdan insan alınmayacak'
SOAD 50 kişiye konser vermeyemi geliyor ? Bi de üniversite bomba yani :D
Gazi ye gitselerdi daha çabuk ölürlerdi,
hergün olay çıkıpta ezilen tiplermi korucak soad ı ?
Onu bırakın yani gene kolpa, diğer bir forumdada 'soad türkiyeye gelicek,
beyaz saraydan güvence istemişler' diye haber çıktı :D koptum..
Şimdi sıkıdurun açıklıyorum,
'SOAD bizim balkonda konser vericek, mahalle dışındanda kimseyi almıcaz :D :D :D :D'
bye
-
Abi sizin muhtara süllesem benim ikameti sizin mallaeye alırlar mı?
Ayrıca yukarda bir arkadaş demiş ki; geçmişte bazı insnaların yaptığı kötü şeyleri bütün bir ırka maal etmemmişler..gibi bişeydi..
Arkadaşım yok öyle geçmişte yapılan bir kötülük..ASıl ermeniler kutuluş savaşı yıllarında doğu anadoluda bir çok kürt ve türk ü öldürdü...Hala o ölenlerin toplu mezarları çıkıyor..Artık bizim insanımız bile inanmış bu yalana bea...Osmanlı Ermenilere soykırım yapmadı...
-
Boş insanlar...Boş kafalar...Boş yorumlar...
-
işi siyasete dökmeyin arkadaşlar System Of A Down gelirmi bence glicek bizim okulun rock topluluğu başkanıda aynı cümleleri sarf etti.
-
gelirse ekime gelmezse s...me kadar.
-
Corpse grinder haklısın aslında ama system cok iyi müzik yapıyor ya..
-
şimdi soad hakkında sanırım
1565989578621863266. cı topic
yok bu sefer küfür etmicem
laylaylom
antisoadTELi
by gitarTELi
-
Ben Cok sevindim.Edebiyat fakultesinde herkes konusmaya basladi bile.Cok guzel olacak...
-
ya ne sacma bisey bu ya baska insan almamak falan adamlar ilk defa geliyor ve okullar boyle bir kota koyuyolar cok garip... ben olsam dısardan gelenlerden para alırdım ama illa ki de konsere alırdım yani... bis de dinlemek istiyoruz kardesim ya!!! paramisla resil olduk resmen :D :D :D
saka bi yana ciddi bi miktar bayılırdım ben bu konsere!! hastasıyım adamların...