-
YAPMAYIN ARKADAŞLAR YAA!!!!!
ya ben anlamıyorum.. NAZİ lerin kötü olduğunu düşünüyorsun değil mi ?
Ermeniler Web sitelerinde Ermeni soykırımı propagandasını yaparken aynı kare içine Adolf Hitleri ve Atatürkü koyuyorlar... yani senin nazi lere beslediğin nefreti onlar sana besliyor ve sen hala müziğine bakarım diyorsun...
yazıklar olsun...
-
YAPMAYIN ARKADAŞLAR YAA!!!!!
yürrü koçum arkandayım!!
yazan:gökçen
-
o gruba kııcmla bakmam
-
o grup gelsin
bütün 3-6 yaş grubu alternatifçi bebeler toplansın gitsin
oradan hiç çıkmasınlar,hep orada kalsınlar
şu istiklal caddesi,stüdyolar,gitarlar,cafeler,müzik piyasası ve vesaireler bize kalsın
yeni bi gençlik oluşturalım
müzikten,siyasetten,emperyalizmden,hayattan anlayan bir gençlik olsun
eğlenelim,adam gibi konuşup adam gibi müzik dinleyelim ve ve ve......
(ya o adamlara sorsan rockçılar,ama hiçbiri babam hendrixi,led zeppelini,van halenı,acdcyi bilmezler...)
-
O adamların konserine para verseler gitmem
kendim çalar kendim dinlerim daha iyi...
-
ya iyi hos da izmire nıye gelmıyorlar nasıl bişeydır bu izmir üniversiteleri niye hep pasif kalıyor anlamıyorum ...
-
İstanbul Üniversitesi Rock Kulubünün olayla ilgisi yokmuş.. :) Üniversiteninde getireceğini hiç sanmam...
-
komik laa..
-
madem dışardan kimse girmeyecek... BANA NE ARKADAŞIM...
herkese açık olsa giderim o ayrı...
-
söylenti gibi bir çoğu soad ve turk düşmanlıgı konusu
bana soad ın konserlerinde köpekler ve turkler giremez pankartını kapıya asdıklarını kanıtlayın. kamerayla falan eskiden çekilmiş bi görüntü gösterin. ayrıca turkiye ile ilgili kötü bir şekilde seviyesiz bi röpörtaj gösterin işte ozaman bende giderim konsere (sevmedigim bi gruptur kendileri para vermem). kanıtlayamazsınız büyük ihtimal çünkü bir çoğu söylenti bunların. bildigim kadarıyla soad ın vokalide bi elektronik müzik gibi bi olaya dahil olmuştur. bir turk amcayla çalışmıştı hatta ozaman. içten içe bi düşmanlıkları olabilir. aynı düşmanlık bendede var onlara karşı.
bkz . en son bilkent universitesinin kantinin de köpekler ve fakirler, köpekler ve fenerliler, köpekler ve gs liler , köpekler ve kediler giremez yazıyordu. halada yazıyormuş. ama daha göremedim ne yazıkki. söylenti tabi bu.