Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System of a Down Türkiye'ye geliyor!!!

• sahmat • 27 Aralık 2005 12:29 • #490885
    yazıklar olsun be!!!

ulan varya deli olacam ya!Bu başlık açıldığında beri yazılanları okuyorum!yazmıycam bişey dedim ama delirttiler nihayet!adamlar sahte belgelerle ve propagandayla yapmadığımız bir şeye yaptılar diyolar!zaten yüzünüze tükürseler teşekkür edecek kadar karaktersizsiniz demekki!Yazıklar olsun size akan kanlara be!bu kadar haysiyetsizlik olmaz ya!bir de bazı gerizekalılar gelmiş buraya: adamların müzikleri güzel beni politikası ilgilendirmiyo diyo!birde diyolar ki" biz müziğine bakıyoruz sadece sende ona bak!Ne kadar saçma,adamlar sadece müziklerine bakıyormuki bende bakayım.benden önce mesaj yazan arkadaşta büyük ihtimalle hurafe diyo!varsa yollayın diyo,bi zahmet kıçınızı kaldırında biraz araştırın.araştıran birinin bulamaması imkansız!ulan hadi bulamadınız alın size msnim söleyin ben yollucam lan!yeterki saçma sapan konuşmayın! [email protected] adamlar her sene 24 nisanı ermeni soykırım yıldönümükabul ediyorlar ve konser veriyorlar.o konserlerin afişlerini de mi görmediniz hiç!!!müziği ile ilgili hiç konuşmadım dikkat ederseniz,göreceli kavram çünkü.ama unutmayın biz müzikseverden önce bir Türküz!adamlar konserlerde şarkı aralarında "fuck the turk diye" bağırıyolar onu bırak size şarkı yazıyolar!kalkıp barışalım falan!dağılın şimdi bana cevap falanda yazmayın zaten uyuz oldum!Haysiyetsizler sizi!siz bence gidin tarihinizi ve kurtuluş savaşının hikayesini öğrenin biraz bilinçli olun!kim kimi katletmiş onu bir öğrenin!sonra hala bunlara içiniz el veriyorsa siz zaten insan değilsiniz!
  • kutay__ • 27 Aralık 2005 13:03 • #490886
    yazıklar olsun be!!!

şahmat dostum %1500 katılıyorum her dediğine. çok haklısın. sonuçta insanlar yaptığı müziğe kendi görüşlerini ve fikirlerini yansıtır. böyle görüşleri olan insanların yaptığı müziği ben açıkçası dinlemek istemiyorum. sazlı sözlü aslıma küfredilmesini dinleyemem.
  • pesimist • 27 Aralık 2005 14:05 • #490888
    yazıklar olsun be!!!

[15 kez okundu]sahmat
    27 Aralık 2005 Salı / 12:29
    ulan varya deli olacam ya!Bu başlık açıldığında beri yazılanları okuyorum!yazmıycam bişey dedim ama delirttiler nihayet!adamlar sahte belgelerle ve propagandayla yapmadığımız bir şeye yaptılar diyolar!zaten yüzünüze tükürseler teşekkür edecek kadar karaktersizsiniz demekki!Yazıklar olsun size akan kanlara be!bu kadar haysiyetsizlik olmaz ya!bir de bazı gerizekalılar gelmiş buraya: adamların müzikleri güzel beni politikası ilgilendirmiyo diyo!birde diyolar ki" biz müziğine bakıyoruz sadece sende ona bak!Ne kadar saçma,adamlar sadece müziklerine bakıyormuki bende bakayım.benden önce mesaj yazan arkadaşta büyük ihtimalle hurafe diyo!varsa yollayın diyo,bi zahmet kıçınızı kaldırında biraz araştırın.araştıran birinin bulamaması imkansız!ulan hadi bulamadınız alın size msnim söleyin ben yollucam lan!yeterki saçma sapan konuşmayın! [email protected] adamlar her sene 24 nisanı ermeni soykırım yıldönümükabul ediyorlar ve konser veriyorlar.o konserlerin afişlerini de mi görmediniz hiç!!!müziği ile ilgili hiç konuşmadım dikkat ederseniz,göreceli kavram çünkü.ama unutmayın biz müzikseverden önce bir Türküz!adamlar konserlerde şarkı aralarında "fuck the turk diye" bağırıyolar onu bırak size şarkı yazıyolar!kalkıp barışalım falan!dağılın şimdi bana cevap falanda yazmayın zaten uyuz oldum!Haysiyetsizler sizi!siz bence gidin tarihinizi ve kurtuluş savaşının hikayesini öğrenin biraz bilinçli olun!kim kimi katletmiş onu bir öğrenin!sonra hala bunlara içiniz el veriyorsa siz zaten insan değilsiniz!

Emin ol bunu ilk sen söylemiyorsun ama senin de dediğin tabirle "haysiyetsizler" anlamıyor bunları...

saygılarımla
    pesimist
  • pesimist • 27 Aralık 2005 14:21 • #490891
    YAPMAYIN ARKADAŞLAR YAA!!!!!

arkadaşlar bu adam marduk manyaa....
    olm az tutarlı olun lan...
    :)

saygılarımla
    pesimist
  • aysen • 27 Aralık 2005 15:42 • #490898
    yazıklar olsun be!!!

aa ama noluyo kardeşim bu gençliğe.. nedemek görüşleri önemli dil bn müziğini seviyorum şüş ya bi sarsaklanıp kendinize gelin
    yarın öbürgün bi bok olsa bu herifler satar bizi şerefsizim
    dinlemeyin kardeşim onlar ne yapıyosa aynende cevaplarını verelim arkadaşlar geldiğimiz yerleri durumları unutmayılım çünkü cok açık bu dünyada nederlerse desinler türkün türkten başka dostu yok bizi yemeğe çalışan çakalların arasındayız kendimize dikkat etmeliyiz uyanın ya herşey öyle laylay lom dil birde biz okuyan akıllıiznsanlar olcaz lütfen ....
  • System666 • 27 Aralık 2005 16:14 • #490900
    yazıklar olsun be!!!

Peki haberin orjinal alıntısı nereden?
  • Sellam • 27 Aralık 2005 17:17 • #490904
    benim trabzondan halam gelicek banane system den??
  • pesimist • 28 Aralık 2005 00:29 • #490938
    yazıklar olsun be!!!

aysen yazdıklşarın doğru fakat son olarak eklediğin
    türkün türkten başka dostu yok bizi yemeğe çalışan çakalların arasındayız kendimize dikkat etmeliyiz uyanın ya herşey öyle laylay lom dil birde biz okuyan akıllıiznsanlar olcaz lütfen ....

cümlen feci şekilde tepki çekebilcek bir cümle...

şahsen bütün yazına katıldım ama bu cümlen yanlış...
    atalım bu
    türkün türkten başka dostu yok
    düşüncesini...

bkz. pakistan
    bkz. güney kore

bkz. amerika :) şaka şaka :)

saygılarımla
    pesimist
  • arkabahce__esk • 28 Aralık 2005 06:26 • #490958
    BİZ KÖPEKLİK YAPMISIZ YASASIN TÜRKLER!

gercekten cok dogru sölemişsin,corpse grinder'in de dedigi gibi ben

sahsen müziklerini cok begeniyorum,farklı bi tarzları var ama simdiye

kadar ettikleri küfürler yenilir yutulur gibi degil

bosverin arkadaslar,onlar konserlerini vereceklerse versinler

bu konserden para alcaklar yani türklerin parasını yiycekler

azıcık haysiyet,şeref varsa(ki bu özellikler Türkler ait) varsa

kendilerini düzeltirler..
  • karakelebek • 28 Aralık 2005 10:58 • #490964
    yaa keşke gelse ama ben pek sanmıyorum yaa gelirlerse niye dışardan kimseyi almıyolar ki ben 15 yaşındayım tabii beni almazlar ama gitmei çok isterim :(