yazıklar olsun be!!!
ulan varya deli olacam ya!Bu başlık açıldığında beri yazılanları okuyorum!yazmıycam bişey dedim ama delirttiler nihayet!adamlar sahte belgelerle ve propagandayla yapmadığımız bir şeye yaptılar diyolar!zaten yüzünüze tükürseler teşekkür edecek kadar karaktersizsiniz demekki!Yazıklar olsun size akan kanlara be!bu kadar haysiyetsizlik olmaz ya!bir de bazı gerizekalılar gelmiş buraya: adamların müzikleri güzel beni politikası ilgilendirmiyo diyo!birde diyolar ki" biz müziğine bakıyoruz sadece sende ona bak!Ne kadar saçma,adamlar sadece müziklerine bakıyormuki bende bakayım.benden önce mesaj yazan arkadaşta büyük ihtimalle hurafe diyo!varsa yollayın diyo,bi zahmet kıçınızı kaldırında biraz araştırın.araştıran birinin bulamaması imkansız!ulan hadi bulamadınız alın size msnim söleyin ben yollucam lan!yeterki saçma sapan konuşmayın!
[email protected] adamlar her sene 24 nisanı ermeni soykırım yıldönümükabul ediyorlar ve konser veriyorlar.o konserlerin afişlerini de mi görmediniz hiç!!!müziği ile ilgili hiç konuşmadım dikkat ederseniz,göreceli kavram çünkü.ama unutmayın biz müzikseverden önce bir Türküz!adamlar konserlerde şarkı aralarında "fuck the turk diye" bağırıyolar onu bırak size şarkı yazıyolar!kalkıp barışalım falan!dağılın şimdi bana cevap falanda yazmayın zaten uyuz oldum!Haysiyetsizler sizi!siz bence gidin tarihinizi ve kurtuluş savaşının hikayesini öğrenin biraz bilinçli olun!kim kimi katletmiş onu bir öğrenin!sonra hala bunlara içiniz el veriyorsa siz zaten insan değilsiniz!