-
sen ve senin gibi dar ufuklu insanlar olduğu sürece ülkemizde olay eksik olmaz meraketme!
-
YAPMAYIN ARKADAŞLAR YAA!!!!!
bu ermeni düşmanı arkadaşlaradır sözüm; sizin bu şekilde düşmanlık içerisinde olmanızda en az bize düşmanca bakan ermenilerin(systm of a dwn)yaptıkları gibi yanlıştır...
bazı güçler geçmişte olmuş bitmiş şeyleri tekrar tekrar gündeme getirip ortalığı karıştırıp düşmanlık yaratmaya çalışıyorlar sizde hemen bu oyuna geliyorsunuz..
olaylara biraz daha geniş ufuklarla bakın
bu zihniyet değişmediği sürece ülkemiz olduğu yerde kalmaya mahkum olacaktır...
systm geldiğinde söyledikleri sözlerden dolayı şerefsizlik yapmayacaktır.BIRAKIN SİZDE YAPMAYIN.ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIN!!!
-
HARİKASIN SON NOKTAYI KOYDUN!!!
-
Sauron arkadaşım, saygıdeğer S.O.A.D. grubu senin ve bizim analarımıza, ninelerimize, atalarımıza hakaret ededursun sen benim gibi dar kafalılarla uğraş olurmu aslanım... Bu grubu çok önceleri bende severdim tabii bize uyguladıkları politikaları öğrenmeden önce... Sizde elinizde imkan varsa bi araştırın (ama TAM anlamıyla araştırın)... ''ben bu grubu nasıl sevdim'' diye yakınıcaksınız... tecrübe konuşuyo...
-
Arkadaşım yunanistan denen ülkede bizle aynı zihniyette değilmi?? Onlarda bize düşman değilmi?? ULan neden hep biz at gözlüklerini çıkarıyoruz?? Yunanistan denen ülke bize besledikleri düşmalıkla nerelere geldiler... Onlar dedilermi ''hadi at gözlüklerini çıkaralım'' diye... Biraz gururlu olun, biraz TÜRK olun... (yunanistandan bahsediyorum ama tüm ermeni, rum aleminden de bahsediyorum)...
-
türk olun ne demek yaa
ya ne desem boş ya...
ama sinirlenmiyorum yorumda yapmıyorum
-
amacım polemik yaratmak ve ortamı germek değil... Lakin lafımda anlayana...
-
doğru tartışmanın anlamı yok..
konu dağıldı zaten..
-
gelmesin
-
bu ismini ağzıma almaya bile tenezzül etmediğim grup ülkemize gelirse KAN ÇIKAR!!!