-
ya gorgoroth,dimmu borgir dinlesin düzden düzden nasıl şeytan övülürmüş nasıl şeytana tapılırmış görsün o iddayı atan adamlar sırf dikkat çekmeye çalışıyor niye şarkıyı düzden okurken şeytana taptığını gördüğümüz grupları söylemiyorda akıl almıcak kişileri ortaya atıp bunlar şarkıyı tersden söyleyip şeytana tapıyo diyor çünkü ilgi çekip gündem yaratmak istiyorlar inanmayın arkadaşlar böyle haberlere ayrıca öyle olsada kimseyi bağlamaz kendi inancına güvenen başka provakosyonlara gelmez hurafe bunlar diyim de imam gibi bitiriyim lafı
-
o sadece bazı şarkılarda belli bölümlerine denk gelmiş.. Her s...m hıyar diyene tuzla koşmayın... uyanık olun.. adam olun.. birde ciddiye almış.. hey allahım..
-
O değilde, ben bu haberi çok yerde gördüm demiştim ya, hakkaten gördüm, yani bu yanlış birşey değil mi?Bunu yazan insan cezalandırılmamalı mı?
-
Herhalde tesadüf. Başka bir açıklaması olamaz. Ama ELO - Fire on High ve Pink Floyd - Empty Spaces de bariz belli. Diğerleri saçma tabi ki de.
-
Cezalandırılmalı.Bence adamın biri bir sürü insanla dalga geçiyor.
-
ağzı olan konuşuyor kalemi olan yazıyor bunlara da gazeteci vs vs deniyor. bizi görense adam olmaz bunlar yazık gençlik nerelerde bla bla...boşverin ya adam da yaratıcılık var ama tanrım sen yarattın takip et cinsi bişey..
-
iyi bu adamları satanistler kesmiyo he iftira atıyosun bize diye
-
Hastayım sana psychedelian böyle şeeleri araştırıp bulduun için seni cidden tebrik ediyorum ve sonuna kadar arkandayım!....
Yürü be kanka kim tutar seni:):)
-
vay süper yaklaşmıssın konuya sana katılıyorum ve
-
yaa bu haberin doğru olduğundan eminmisiniz ???!