-
teş ederim ve den sonrasını biliyorum galiba ölemi
-
Evet.
-
yaw kaç mesaj dır yalan diyoruz hala doğrumu evet davası oluyor dinle o şarkıları tersden bişey duyarsan banada söyle necrophilliac
-
Selamlar bende bu haberi okudum işte size sitenin adresini veriyorum umarım yardımcı olabilirim!
http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/aralik/21/g07.html
-
ben stairway to heaven da denemiştim ve gerçekten de olmuştu... bu haber yalan değil zaten...
bir diğeri bu konuyu ele alan başlık vardı zaten... alistair crowley nin bu konu üzerine söylediği birkaç şey vardı: Alistair Crowley who founded the
satanic church said in his book Magic 'learn to speak backwards learn to write backwards, learn to play
records backwards..',
"tersten konuşmayı öğren, tersten yazmayı öğren, kayıtları tersten çalmayı öğren."
-
-
Lan git okuma öğren de gel.. Bende aynı şeyi demedim mi yukarda? haberi soruyo haberi.. Haberde ki doğru mu değil mi diye değil..
-
tamam ama bu bunda 20 sene önced biliniyordu hatta bana babam söylemişti bunu (kendisi gençliğinde beatles falan dinlermiş)bu gazete sanki kendileri bulmuş gibi davranıyor
-
hayır söylediği haberin doğruluğu yani öyle bir haber varmı demek istemiyo gerçekten bu haber doğrumu diyo e bende yalan diyorum ve aklı başında herkez sen okumayı öğren
-
İki türlüde birşey değişmiyor.. Bak aşşağıda adam örnek vermiş.. İnceledin mi?