-
sozlukte satanizm ve backmasking ekşi sözlükte hayvan gibi aratın bu cümleyi.Abi yarıldım gülmekten.Vatandaş bariz şeytan benimle taşak geçti demiş.Ya çok gülüceksiniz ya da korkudan ölüceksiniz.Yerinizde olsam gülerim.Bana çok saçma geldi.Eleman kabiliyetliyim hem tersten hem süzden anlamlı cümle kurabiliyoruma getirmeye çalışmış.backmasking de organımda bile değil.beni şeytanın yanına davet etse şeytanada davet edenede söver kaçarım.Apışıp kalırlar şerefsizim.
-
bu topic 568985617691.kez açıldı
kopmayantekteL
-
arkadasım backmasking olayı da cok eski stairway to heaven daki backmaskingin falan keşfedilmesinin üstünden yıllar geçti.. ben bile geç keşfetmiştim hatırlardım 2 yıl once tersten dinleyip tırstıgım günleri..
-
http://www.sahteraki.net/led_satan_olayi.mp3
Bu ardrese ilgili sarkının bahsedilen kısmını ters yapıp koydum. Arada "satan" dediği dogru ama diger kelimeleri secemedim ben. Baska bildignzi kayıt varsa soleyin..
-
abı ben bu ccumlelerı tersten okuduugmda yazdıklaır gıbı bı cumle olusturmadım bırı bana yardım bunun bı sacmalıık oldugunu hıssedıyorum bı kac salak yobazın oynadıgı salk bı oyun oldugnu bılıyorum ama barı bı tutarlılıgı olsun gosterın abı ne yazdııgnı :)
-
Abi tamam konuşmayalımda kapansın bu konu artık?
-
çok doğru şeyler.
bir gün marduk un bir şarkısını tersten dinledim ve şu sonuca vardım.
şarkının bir yerinde şu sözler vardı :
"şeytan , efendimiz , bokunu yeriz"
bunu tersten dinlediğimde gerçekten şaşırdım
"allah'ın dediği olur"
...
şarkıyı bir de çaprazdan dinledim sonuç çok şaşırtıcıydı.
"bırakın bu işleri boş işler bunlar"
-
amuda kalkıp dinleyincede çok anlamlı şeyler çıkıyor..
-
ben onu denemedim.. ama denemk lazım hertürlüsünü.. bir ara deniyeceğim ama..
-
bak birde iki takla düz at sonra iki takla geri at üç tur elli metre koşusu yap gel metallica dinle adamların mam said parçası satan said gibi gelicek sana hehehehe