-
Varg Vikernes Euronymous'u niye öldürmüştü? Ben albüm basımı ile ilgili anlaşmazlık olarak biliyorum...
-
Kilise'yi diyorum.
-
Hmm... Ama yaptığı saygısızlıktı , nasıl ki oradaki hristiyanlar onları yakmıyor , onların da kilise yakması yanlıştı.
Gerçi sen inandığı şeyi yaptı diyorsun , o konuda haklısın...
-
Konu oraya girerse;
Paganizm inancına göre doğa kutsaldır.Evrensel ahlak'a göre diğer dinlere saygılı olmak gerekir.Tek Tanrı'lı dinlerde sorun değil bu.Adam paşa paşa ibadetini eder.Ama paganizm'de doğaya zarar veremezsin.Hristiyanlar yaptıkları kiliselerle çevreye zarar veriyorlardı.Çünkü kilise ihtişamlı olmalı, ve bunun içinde ağaç vb. biraz katletmek gerek.Kaldıki Saksonları hristiyan yaparken hiçte "Diğer dinlere saygı duyalım." prensibi yoktu.Hristiyan olmayan herkesi öldürdü Roma'lılar.
Varg'ın arkasındayım:D
-
bence saten ceza tam yapmacik birsey adam cok siyasete uygun sarkilar yapiyor amerika filan yuhh filan ama gidiyor hummer (araba masrkasi) filan aliyor bunlar birtek görünüs yaa hepsi yapmacik bunlarin sonra eminem adam hayatindaki yasadiklarini anlatiyor sarkilarinda annesine babasina küfür ediyor bilmiyorum bunlari sevmiyorum ben
-
'İnsanlara' zarar veren böyle bir şeyin arkasında olamam :)
-
İnsanları öldürmedi.Araba soygununa falan girmiyorum.Orada son deree suçlu.Ama kiliseyi özellikle boşken yakaladı:D
-
İyi de o yangın yine çevreye zarar verdi , ayrıca araba soygununu da bak şimdi kendin hatırlattın :) Zarar verdi yani...
Ayrıca Euronymous'u da sadece albüm basımı konusunda anlaşamadığı için öldürdü :) Varg sorunlu bir adamdı , gerçi hala öyle , akıllanmadı hapiste :))
-
Abi ne zararı, adam sadece kiliseyi yaktı.. O belgeselde de vardı, etraf sağlam..
-
İyi de abi o kilise için harcanan emekler ve insanların yararlandığı bir çok şey zarar gördü...Yoksa ben de biliyorum :) Belgeseldeki tipleri ise boş ver , korktum :))