-
Arabeske Karşımısınız?
arabesk arap müziğidir bilindiği üzere. bu yüzdendir ki doğar doğmaz kulağımıza okunmaya başlayan ezan ve islamiyet sonucu Türkiyedeki hiçbir müslüman arabeske karşı olamaz. pek sevmeyebilir. şurası açık ki ister istemez inceden inceden giriyo damarımıza. karşı çıkıyorum demek marjinal olmaya kasmaktan başka bişey değildir.
-
Arabeske Karşımısınız?
arabeske karşı olmak ne yav dinlemezsin olur biter eylemmi yapıcaz yani arabeske hayır diye
müzik bu arkadaşım
-
Arabeske Karşımısınız?
arabesk müziğe karşı olamam çünkü sonuçta o bir müzik sadece dinlemem diyebilirim
ama arabesk yaşam tarzına karşıyım :)
-
Arabeske Karşımısınız?
Bi filmde Küçük Emrah "ben acılar çocuğuyum" diye şarkı söylüyo sahnede,karşıda da ön masaların birinde annesi mutlu mutlu alkışlıyo, oğlu ağlamakalı ağlamaklı şarkı söylerken :)
Kadın,o çocuğu acıların çocuğu yapan sensin..Ben bu çocuğa bakabilir miyim diye düşünmeden doğurun üç beş tane,sonra da çocuk çektiği acılarla sanata yönelsin..Ünlü olunca sevin "benim aslan oğlum" diye..Ne acayip bi mantık :)
-
Arabeske Karşımısınız?
Değilim.. Ama arabesk bana karşı.. Bilemiyorum.. Ben de karşı çıksam elime birşeyler geçer mi ne dersiniz?
-
Arabeske Karşımısınız?
geçmez derim... .)
-
Arabeske Karşımısınız?
Birol abicim gülmekten yardın beni:DDDD
-
Arabeske Karşımısınız?
kesinlikle değilim..
-
Arabeske Karşımısınız?
bende karşı değilim ama düzgün yapılanlara. mesela ümit besen, cengiz kurtoğlu her ne kadar bana hitap etmese bile güzel denebilecek şarkılara sahipler.
-
Arabeske Karşımısınız?
Karşı değilim de , sevmiyorum. :9