Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arabeske Karşımısınıs ?

• rubber soul • 21 Ekim 2006 20:42 • #515848
    Arabeske Karşımısınız?

Doğru fransız kralı.
  • baltalı ilah • 21 Ekim 2006 20:43 • #515849
    Arabeske Karşımısınız?

Padişaha Muhalefet edipte kellesini kaybeden şairlerde var 4.Murat a mualefet edipte Vezir Bayram Paşa tarafından kellesi vurulan Nefi.

Şimdide Devlet himayesinde devlet sanatçıları mevcut. Ama ne kadar yaratıcılar tartışılır. Verdikleri ortada.
  • havadabluesvar • 22 Ekim 2006 14:53 • #515879
    arabeske karşı olmak saçma bir eylem. damarlarında dolaşan kanda bakışında oturuşunda hüznünde sevicinde coğrafyanda yaşadığın bir duygunun müziğini yadsıyarak hiçbir yere varamazsınız. heyhat gençlik gereksiz bir debelenme içindeyken sessiz kalamazdım...
  • astoldby_me • 22 Ekim 2006 15:01 • #515880
    zaten karşı olmaya uğraşmadığımı yazdım gelip bana cevap yazman biraz anlamsız olmuş. arabesk türk kültürü değil arap kültürüdür arkadaşım o yüzden sakın bana 'yaşadığın coğrafyanın müziği' gibi sözler sallama kendi kendini rezil etmiş olursun. gereksiz bi debelenme ama sevdirmeye çalışmanın da anlamı yok abd'dekilere gidip country müziği dinlemesini söylemek gibi bi şey bu. dinler dinlemez sanane?
    sen country dinleyebiliyorsan saygı duyarım.
  • Anthrax34 • 29 Ekim 2006 00:58 • #516291
    karşı değilim aksine seviyorum arabesk i özellikle müslüm gürses in ölümcül şarkıları var.insanı öldürür gerçekten
  • 35lik rock_kı • 29 Ekim 2006 11:55 • #516342
    Arabeske Karşımısınız?

herkes aynı şeyi begeniyo olsaydı o zaman bazı şeylerin anlamı kalmazdıı...o da kendince bi tazr kitlesi çok fazla olan hemde..ben dinlemem ama güzel kafa yaparım:))))
  • asphyxiater • 16 Kasım 2006 21:32 • #517418
    Arabeske Karşımısınız?

ona nick denmez rumuz denir. onu da geçtim. benim rumuzum tüm sitelerde kullandığım bi rumuz. yabancı siteler de buna dahil. benim derdim türkçnin yanlış kullanılması. rumuzumun türkçe olmadığı açık. yani türkçeye zararı türkçeyi bozmak yönünde değil. sadece o türkçe değil. üstelik onca laf söyledim bi tek "k" harfine dediğime mi takıldın. ne diyim ben sana. boşa konuşmuşum.
  • spiritdisease • 16 Kasım 2006 21:36 • #517419
    Arabeske Karşımısınız?

arabesk içimi karartıyo ama yinede karşı değilim.çünkü onu dinleyip mutlu olan insanlar da var
  • delibaterist • 17 Kasım 2006 23:07 • #517473
    tarz ve kişilik meselesi olduğunu düşünüyorum ama insanlarıacıdan ve şiddetten başka bi şeye yönlendirmiyor yani