Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MetallicA

• _one_ • 2 Aralık 2006 13:37 • #518271
    arkadaslar farkındamısınız bilmiyorum ama son zamanlarda MetallicA'ya karsı baya bı karsıtlık olmaya basladı.nerde MetallicA ıle ılgılı bıse yazılsa hemen arkasından kotulenmeye baslanıyor.ne dersınız banamı ole gelıyo?yoksa sızde boylemı dusunuyorsunuz?
  • deathvalley • 2 Aralık 2006 14:12 • #518272
    arkadaşm herkes Metallica yı kötüleyip hava atma derdinde..emin ol Metallica yı kötüleyenlerin çoğu Metallica dinliyodur..
  • Necrophilliac • 2 Aralık 2006 14:35 • #518273
    Ben dinlemiyorum.Bu forumda ne zaman Metallica topic'i açılsa düşüncelerimi belirttim.Tadı kaçıncaya kadar Anti-Metallica kolonisine de üyeydim.Sevmiyorum, dinlemiyorum
  • da hui • 2 Aralık 2006 17:01 • #518284
    Valla Metallica bir zamanlar iyi bir gruptu ama artık değil işte (bana göre). Benim gıcık olduğum şey de insanların Metallica'ya ilah gözüyle bakması, adamlar ne kadar sıçsa da süper bir grup olduğunu iddia etmesi falan filan... Bu grubun bu kadar abartılacak yanı yok şu anda. Load'dan öncesini dinlerim, Load'dan sonraki birkaç şarkısını dinlerim, gerisini s.... et zaten, bi halta yaramaz hard rock şarkıları. St. Anger zaten apayrı bir olay, ona hiç girmiyorum. Bir arkadaşım bir keresinde bana "Ne yani, adamlar 50 yaşından sonra bir Master of Puppets daha mı yapsın?" demiştiç Evet kardeşim, Iron Maiden Dance of Death'i; Motörhead Inferno'yu, Kiss Of Death'i yapabiliyorsa ben Metallica'dan da düzgün birşeyler beklerim.
  • Single_FACTOR • 2 Aralık 2006 17:24 • #518288
    metallica bitmiş some kind of monsteri izlediyseniz görmüşsünüzdür.
    adamların ne solo atmaya ne söz yazmaya ne davul çalmaya haceti kalmamış ahları gitmiş wahları kalmış
    uyuşturucudan ve alkolden beyin hücreleri erimiş
  • rickenbacker • 2 Aralık 2006 18:34 • #518295
    Belli bir nedene bağlı olarak , mantıklı açıklama yaparak "adam gibi" eleştirenlere lafım olmaz , adamın belli nedenleri var dinlemiyor derim . Ama ülkemizde bu böyle değil , hiçbirşeyden anlaamyan insanlar bile "ezik" diyebiliyor .

Bu arada youtube'da new song ve the other new song adıyla verilen videolarda yeni albümden kayıtları görebilirsiniz . İlkini fazla beğenmedim ama ikinci şarkı Motorbreath ayarında bir şarkı . En azından bir boş zamanınızda bakın.
  • dark_ambient • 2 Aralık 2006 19:40 • #518313
    Benim gıcık olduğum şey de insanların Metallica'ya ilah gözüyle bakması, adamlar ne kadar sıçsa da süper bir grup olduğunu iddia etmesi falan filan...

Süper bir yorum
  • Drive-MAN • 2 Aralık 2006 20:07 • #518317
    2007 yı bekle dıyorum sana bısey bılıyoruz kı adamları ılah yapıyoruz ıste antımetallica ya uye olanlar da tam dedıgım gıbı buyuk bı ozentılık ornegı gostermıs ınsanlar sevmezsen sevme onlarda senı sevmıyolar evet st anger dandık bı albumdu bende cok sevmıyorum ama black album kıll em all master off puppets rıde the lıgtnıng and justıce for all bunlar dunyanın kabul ettıgı albumler ıcınde bı tane bos sarkı yok ve adamlar kıll em all gıbı bı albumu 18 yasında yapmıslar sevmenın gerekmez ama saygı duymayı fazlasıyla hakedıyolarr
  • Drive-MAN • 2 Aralık 2006 20:13 • #518318
    adama sorsan mor ve otesı dınlerr gelır burda metallicaya sover hayret bı olay
  • hiyerrapol • 2 Aralık 2006 23:13 • #518329
    18 yaşında önemli besteler yapmış olmak değil önemli olan... sana günümüzün önemli gruplarından olup 18 yaşında albüm yapan birçok grup sayabilirim. önemli olan başladığı gibi devam ettirmek. metallica gibi sonradan bozulmak değil.

yine de bahsettiğin albümlerden kill'em all, master of puppets ve ride the lightning in kötü olduğunu savunmuyorum.