-
bir grubun şarkılarını apocalyptica gibi, dream theater gibi berklee mezunu gruplar severek çalıyorsa, o grupta bişiler var demektir arkadaşlar. Benim gözümde bu insanlar tektir öylede kalacak
-
Ben Metallica'nın şarkılarını severek dinlerim. Evet bazı şarkıları da çok kötüdür bunu da kabul ederim. Özentilerden de nefret ederim. Metallica yerine iletisine Mettalicca yazarlar, üstüne üstlük hangi şarkılarını dinliyorsun diye sorduğunda kem küm edip sonunda tek bir şarkı ismi bile söyleyemezler.
Seven sever sevmeyen Anti-Metallica kolonisi kurar. Bu beni ilgilendirmez.
Metallica'nın özündeki güzelliği bulanlar kötü bir albüm yapsa da "Tamam kötü yapmışlar, ama ben Metallica'yı seviyorum." diyebilenlerdir. Gidip de albüme ve Metallica'ya küfretmezler.
Tüm Metallica dinleyenlere sevgiler.
memoscream
-
Ya ben Metallica yı sevmeyipte anti Metallica kolonisi kuranları falan anlamıyorum.Birşeyi sevmiyorsun diyelim,o zaman neden onun için vakit kaybediyorsun ki?Sevmiyorsan sevmiyorsundur,otur işine bak,git sevdiğin grupları dinle,sevdiğin gruplarla ilgili koloni aç,açtıysan başka bi sevdiğin grupla ilgili koloni aç,yani bu tamamen özentilik ve çekememezlik,başka bişey değil bence...
-
1) Metallica ilahtır! Bir çok gencin , çaldığı enstrümana başlama sebebidir. Bir çoğuna öğretmenlik yapmıştır. (Nothing Else Matters'la mı diyenlerin suradının ortasına geçiririm şimdi!)
2) Metallica sonradan bozulmadı. Hala sevilen müziklerini yapıp satmaktansa , kendi müzikal arayışlarına yelken açtılar. Bu yeni tarzlarını seversiniz sevmezsiniz orası size kalmış , ama ortaya çıkarılmış olan ve bir çok insanın sevebildiği bir şeyi sırf siz sevemediniz diye "bozulmuş" diyemezsiniz. Nesiniz siz , her şey sizin zevkinize göre mi yapılacak yoksa?
3) Popüler olana bok atma ve marjinal takılma , yurdumun gençlerinin en sevdiği şeylerden biri oldu... Bu da bir etken..
Şimdi acilen çıkmam lazım , gelince daha uzun yazarım...
-
Ayrıca , herkesin b*k attığı Load albümünde bile nice harikalar vardır . Sadece yurdum özenti insanı tarafından metal değil diye dinlenmez . Bir Outlaw Torn , bir Bleeding Me , bir Hero Of The Day , bir King Nothing ve bir Until It Sleeps tamamen klasik olmaya aday şarkılardır . Müzikal açıdan bakacaksak Blackened'ın yanında bu şarkılara da saygı duymalıyız .
-
Ben dinlemiyorum.Bu forumda ne zaman Metallica topic'i açılsa düşüncelerimi belirttim.Tadı kaçıncaya kadar Anti-Metallica kolonisine de üyeydim.Sevmiyorum, dinlemiyorum
arkadasım senın beynını yıkamıslar.bır seyı sevmemek ayrı karsı olmak ayrıdır.mesela soada karsı olursun cunku Turk dusmanı.ama yaptıgı muzık hosuma gıtmıyor dıye nıye karsı oldugunu anlamadım?
Ayrıca Metallica metal muzıkte herzaman yenı ufuklar acmıstır.Trash metalı ıcat ederken bır numaraydı.ama metalın bıraz daha sanatlı yapılmasını ortaya koyunca kotu oldu.onlar olmasa emeınım sende dahıl bugun dunyada bırcok ınsan metal muzıkle tanısamayacaktı.
-
bu sayede ünlü olup piyasa yapmayı planlıyodum bütün kirli çamaşırlarımı açığa çıkardın
-
2) Metallica sonradan bozulmadı. Hala sevilen müziklerini yapıp satmaktansa , kendi müzikal arayışlarına yelken açtılar
Çok güldüm, çok eğlendim.
-
kimsiniz metallica ya laf atıyorsunuz ya...
sanatçıya laf çamur atılmaz olsa olsa eleştirilir...
ki müzikten anlamayan hödükler bile laf atıyor....
-
işte metallica başlıklarından nefret etmemin sebebi...