Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MetallicA

• sadecemüzik • 3 Aralık 2006 23:44 • #518398
    İLAH NEDİER ?!?

Sözlüğe bakmadan yazacağım. Naçizane. Öhöm! :)) Yaratıcı, yaratan, mükemmel. Burdaki anlamına göre; metal müziğin en iyisi vesaire.
  • Drive-MAN • 4 Aralık 2006 00:32 • #518400
    death le metallicayı mı kıyaslıcaz sındı hocam naptın sen yaa bıde bı eleman 19 mus bunların hepsı 18 daha tuylerı yenı cıkıyo ve kıll em all
  • Aria GalaCtiCa • 4 Aralık 2006 00:37 • #518402
    Ha 19 18den çok farklı yani... Daha grubun adı mantas iken 16 yaşlarında çıkardıkları bi demo var, onu verelim sana?

death le metallicayı mı kıyaslıcaz sındı

Kıyaslayalım bence. Hangisi daha çok ilahlaştırılırken hangisi bunu daha çok hakediyor, bu açığa çıksın. Hem 18 yaşında grup söyle dedin söylendi, olay bu.
  • da hui • 4 Aralık 2006 12:02 • #518410
    sana çoğu konuda katılıyorum. Master Of Puppets benim en sevdiğim Metallica albümüdür ama dediğin gibi daha iyi thrash albümleri vardır. Zaten ben thrashden ziyade heavy metal ve power metal gibi daha melodik müzikleri daha çok sevdiğim için bana güzel gelir bu albüm. Soulforger bana neye güldün söyle biz de gülelim demişti yazğım mesaja, sen çok güzel vermişsin cevabını:
    Bir diğer kıl olduğum konu; bu adamlar 18 senedir metal yapmıyolar, fakat hala dağılmadılar. Neden peki? Paracıkları bırakamıyolar. Metallica parayı değil de müzikal tatminliği ön planda tuan bi rup olsaydı (o zaman bu durumlara hiç düşmezdi ya) şimdiye kadar 40 kere dağılmıştı. Yapamıyosan bırakacaksın, ama metallica üyelerinin gözünü öyle bir para hıesı bürümüş ki, posaları çıkmasına rağmen hala dağılmadılar.
  • cthulhu88 • 4 Aralık 2006 12:15 • #518411
    1-Ben hayatımda hiç metallica dinlemedim.
    2-Monster magnet ve graveworm gibi grupları albümlerini toptan indirip i-pod'a atacak kadar beğendim.
    3-Saçma olan,hala insanlar var ki metallica dinlemeden bunları dinleyemezsin yargısına sahipler ki bunu diyenlerin bunları değil de türlerini duymuş olduklarından eminim :P.
    4-Asla 2 grup dinledim diye metalciyim diye dolanmam.222 tane dinlesem de demem.Bana kalırsa insanın o müziğin felsefesini özümsemesiyle kendisini sıfatlandırması ya da kalıplaştırması diyelim, gerekir ki ben bunu da uygulamam.Açıkçası insan kendini kalıplaştırmamalı.Yapacaksa da ambalajını alıp müziklerini dinleyerek olmamalı bu olay.Bana kendinden ödün vermek gibi geliyor insanın kendini yeniliklere kapatacak şekilde kalıplaştırması...
  • Rock_forever • 4 Aralık 2006 17:03 • #518420
    ?
  • Necrophilliac • 4 Aralık 2006 19:30 • #518421
    Bu mesajı görmememişim affedersin(eğer benim mesaj sona giderse bilinsin ki mesajım _one_'a)

".Trash metalı ıcat ederken bır numaraydı.ama metalın bıraz daha sanatlı yapılmasını ortaya koyunca kotu oldu."

Her şeyden önce; Metallica hiç şüphesiz ilk Thrash Metal gruplarından ama bana Thrash Metali sevdiren grup değil.Bence Thrash Metal adına iyi bir grupta değil.Bir Destruction, Tankard, Overkil, Kreator varken Metallica iyi bir grup olsa da Thrash Metal adına önemli gruplardan biri değil bence.Yani kısacası "Buldu da ne oldu?"

"Metali sanatlı yapmak" nedir?Metal zaten sanattır.Sanat illa ki klasik müzik değildir.Öte yandan klasik müziği sanat yapan duyguların melodilerle işlenmesidir.Bunu metal de yapıyor ve metalde bir sanattır.Ha kastettiğin müziğin yumuşamasıysa, Metallica dinlerken Blind Guardian'da, Iron Maiden'da falan da filan da dinlerdik.Yani "sanatlı yapmak" nedir ya?Çok komik bir ibare değil mi sence de?
  • Drive-MAN • 4 Aralık 2006 20:05 • #518423
    cok guzel saygı duydun zaten
  • Aria GalaCtiCa • 4 Aralık 2006 22:23 • #518426
    Hakettikleri kadar duydum. Daha kendilerine saygı duymuyorlar, ben neden fazlasını göstereyim? Hakettikleri bu kadarı bence. Yoksa "master of puppets çok iyi bir thrash albümüdür" demem bile gösterdiğim saygının bir göstergesi. Daha fazlasını adamlar kendilerine duymuyolar, ben neden göstereyim?
  • Drive-MAN • 4 Aralık 2006 22:57 • #518427
    ok hocam dogrusun