Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MetallicA

• _one_ • 5 Aralık 2006 13:04 • #518456
    Necrophillac oncelıkle 'bulduda noldu?' dıyosan ben bunu saka gıbı algılarım.bulduysa eger senın ustte bahsettıgın gruplara ılham verdı demektır.ılk olmak en ıyı olmak degıldır.ama ılk olmak unutulmamaktır.MetallicA bu tarzı ortaya koyarak senın zevkıne hıtap eden bırseyı bulmus demektır.tmm?

metal bır sanattır tabıkı.ama Metallica buna yenı bı bakıs acısı getırdı.ensturman olarak daha klasık muzık kullanmayı denedı.bunu en ıyı S&M albumu ve Apocaliyptica(dogrumu yazdım emın degılım) gruunun yaptıgı Metallica sarkılarında bulabılırsın...Zaten S&M albumunde calıstıkları opera sefıde sarkıların opera ıcın nekadar yatkın oldugundan bahsetmıstır...anlayabıldınmı
  • dark_ambient • 5 Aralık 2006 15:23 • #518470
    _one_

Thrash metali metallica buldu onlar icad etti diyerek müzik otoritesi gibi lafı kestirip atmışssın.
    Metallicadan önce Venom,motorhead,overkill grupları thrash rifflerini kullanmışlardır.
    grubun ismini hatırlmıyorum şu anda ama kaydedilen ilk thrash demosuda metalllica ya ait değildir
  • hiyerrapol • 5 Aralık 2006 16:40 • #518485
    aria galactica söylemek istediğim birçok şeyi söylemiş zaten..

sen benden 18 yaşında albüm yapmış ve de kendini kanıtlamış bir grup istedin ben de örneğini verdim.

ayrıca benim ilk yazımda anlatmak istediğim albüm yapmanın değil başladığı gibi devam etmenin önemli olduğuydu. buna odaklanırsan sevinirim.
  • realmaster • 5 Aralık 2006 16:53 • #518487
    metallica'mı load'La reload!ta bir kaç parça haricinde hardrock yapıyor.bakınız şu anda gülüyorum. bu bir metallica hardrockîn h'sini yapamaz james'in sesi kirk'ünde ruhu yetmez. bunun dışında evet load'a kadar iyiydiler. ama sonrası tek kelime ile komik. yukarda metallicayı tartışan iki arkadaş vardı okurken güldüm. adamlar artık metal değil hardcore yapıyor o yüzden metal olarak değerlendirmeyelim sadece adları kaldı metallica olarak. hadi kalın salıcakla
  • Necrophilliac • 5 Aralık 2006 17:22 • #518490
    Her şeyden önce S&M albumünde Klasik Müzik adına hiçbir şey yok.Klasik müzik her şeyden önce teknik işidir.Metallica'nın teknik seviyesi tartışılır ama daha önemlisi o konser albumünde sadece şarkılar bir senfoni orkestrasıyla çalınmış.Hiçbir yenilik, ekstra yok.Klasik müzik kemanla çalınan herhangi bir şey değildir.

Milyonlarca Grindcore grubu var, ama hiçbiri Napalm Death'ten etkilenmiyor.Metallica tarzı bularak benim zevkime hitap eden bir şeyi bulmadı.Sound'u, vokali, teması farklı olan bambaşka gruplar benim zevkime hitap eden tarzı buldu.Ha Thrash Metal benim zevkimden ibaret değil tabi ki.Ama Metallica Thrash Metalin mucidi ise(ki değil) bile Thrash Metal adına başarısız bir grup.En basit bir Destruction varken veya ille aynı ülkeden grup isteniyorsa Slayer, Overkill varken Metallica sadece zevklerde iyi olur.
  • _one_ • 7 Aralık 2006 13:11 • #518564
    yanı bu kadar ınsan bunca zaman yanıldıda bıtek sen anladın Metallicanın trashı bulmadıgını.valla bravo...
  • Necrophilliac • 7 Aralık 2006 17:01 • #518569
    Ve sende bu kadar yazıdan sadece bunu anladın.
  • tolqing • 7 Aralık 2006 17:58 • #518572
    s&m albumunde klasik muzik adina bisey yok mu?sen ne bekliyodun o albumden 9.senfonyi coverlamalarini mi? bak orda klasik muzikten san francisco SENFONI orkestrasi vardi sadece keman degil bu orkestrada malumunuz pop muzikle ugrasmiyo.bence sen cok fazla populer oldugu icin metallicaya tepkilisin yaptiklari muzigi cok kolay harciyosun tamam coluk cocuk metallica dinliyoruz yehuu diye ortalikta geziniyo olabilir ama bunlara bakipta metallicayi o saydigin diger kaliteli gruplardan asagi goremessin
  • tolqing • 7 Aralık 2006 18:12 • #518573
    metallicayi seviyorum.....kendimi en iyi hissettiren sarkilari yapmislar master of puppets,battery,ONE,..............dunyanin en cok ses getirmis grubu kitleleri etkilemis kult grup metallica kimse inkar edemez ne kadar buyuk siddetli sihirli bi etkisi oldugunu sarkilarin.....son albumlerinde ne kadar cokuse gecmis olsalarda zamaninda hatta suanda hicbir grup basaramadi bu kadar guclu albumler yapmayi hadi bi tane daha kill em all kaydetsinler
  • Necrophilliac • 7 Aralık 2006 19:49 • #518574
    Peki açıklar mısın senfoni orkestrası Metallica'nın parçalarını kendi enstrumanlarıyla çalmaktan başka ne yaptı?Nasıl bir eklenti var?