-
Ben metallicayı sevmeyenler iki tipdir.
Biri müzikten hiçbirşeyden anlamıyordur metal tarzını sadece satanistler yapıyor sanmaktadır o yüzden.
Diğeride Metallica parçalarını çalamadığı ve <<anlayamadığı>> için gıcık oluyodur.
-
adamların dinleyenleriyle niye bu kadar uğraşıyorsunuz? Siz onların yaptıkları işlere bakın... Albümlerine, röportajlarına, canlı performanslarına...
-
katılıyorum abi adamların elde ettikleri bi ton basarıya bakmıyolar degisen tarzlarına kaynıyolar surekli bence yanlıs.adamlar 45 yaslarına gelmisler paralarını kazanmıslar coluga cocuga karısmıslar daha niye kassınlar ki???
-
abı adam dıyokı onlar sevenlerını degıl parayı sectı tarzlarını rock a kaydırarak abı o saatten sonra metallıca trash metale devam etsede aynı paraları kazancaktı
-
adamlar 45 yaslarına gelmisler paralarını kazanmıslar coluga cocuga karısmıslar daha niye kassınlar ki???
Hah, ben de tam bunu diyordum, kasmasınlar artık, bıraksınlar bu işi, ONLARDAN GEÇTİ ARTIK, sıçmasınlar daha fazla!
-
He canım, bak thrash metalde metallica'dan daha büyük bi grup olan slayer'a, adamlar para içinde boğuluyolar dimi? Her thrash grubu para basıyo zaten.
-
hmmm sanirim amac zaten metallica parcalarini senfoni orkestrasi "esliginde" calmakti?!symphony and metallica...
-
abi bırak s.csınlar koy g.t. yan gec :) madem artık hic begenmiosun dinleme gitsin abi...bende sahsen metallicayı cok begenerek dinliyodum ama ne zaman ki o St. Anger'ı yaptılar muhabbeti kestim :)ama hala eskiden yaptıklarına saygım var
-
Peki bu mudur klasik müzik?Herhangi bir melodinin senfoni enstrumanlarıyla çalınması?
-
butun dunyayı metal muzıkler tanıstırdılar saygı duymak lazım
dınlemedım kımse dıyemez yalan sölemıs olur sevmeyenlere saygı duyarım ama lafta soyletmem
ınternetten para kazanmak artık cok kolay
http://www.paratikla.com/signup.php?r=8367