-
başlık her şeyi anlatıyor sizin yorumlarınız ??
-
kenan dogulunun gıdecegını 5 aralıkta yazmıstım ılerı gorusluyum sanırım:p valla yoruma gerek yok cunkı kım gıderse gıtsın bı derece alacagımızı sanmıyorum bıldıgım kadarıyla trt sarkının turkce okunacagını duyurmustu
-
Amaan boşverin ya. Bundan önce gidenler çok iyiydi de bir tek bu mu kötü? Hiç de hayal kırıklığı olmasın kimseye. Hatta Kenan Doğulu kötünün iyisi bile sayılabilir. Hem niye bu kadar önemsiyoruz ki "şarkı yarışması" gibi garip bir organizasyonu? Şarkılar değil, bal gibi ülkeler yarışıyor işte. Düşünsenize; Türkiye'nin şarkısını beğenmeseniz, başka bir ülkenin şarkısına hayran kalsanız ama Türkiye birinci olsa, beğendiğiniz şarkının birinci olmamasına üzülmezsiniz. Hem birinci olunca ne oluyor ki? Çok mu önemli sanki?
-
sonuç olarak sanatçının bi önemi yok bunu artık ögrendik ülkeler arası bu iş birbirimizi sevmemeizden siyasi çıkarlar belirliyo oylarıı o yüzden sanatçının kim oldugunun pek bi önemi yok kim giderse gitsin sonuç aynı olucak
-
her zaman derim hay ben bu eurovisionun....
-
bu adamı dinleyen avrupa türkiyeyi atar yarışmadan bi daha da almaz siyasi olayları bahane edip :D
-
Bence tam tersi, hemen o gün alırlar. :))
-
iyidir en azından müzisyen olan bir adam gönderebilmeyi başarmışlar.
-
çok doğru demişsin.neydi hani bi kadın gitmişti yaa
rimi rimi leyy falan olayları
-
ajdarlı ıskence
evet ınsanlar,ajdar artık bır numaralı ısgence yontemıdır.cıkıta muz sarkısını saatlerce dınleyenlerde beyın durmasına yol acıyor...ayrıca o adamın tv'ye cıkması RTÜK tarafından yasaklandı zaten.nereye gıdıyo?