-
Şu örovizon denen şeye Türkçe şarkıyla katılmak (Kenan Doğulu'nun dediği üzere) geri kafalılık mıdır?
Bu çok talihsiz ve cahilce bir açıklamadır da Türk milletinden özür mü dilenmelidir?
Şarkı ingilizce olursa daha çok insan anlar ve sever mi?
Bu mantıkla düşününce, şarkı Çince olsa daha iyi olmaz mı?
Ne Çincesi efendim ne alakası var örovizyonla Çin'in?
Peki neden biz neden bu kadar alakalıyız? Biraz abartıyoruz sanki???
-
Özgüven Sorunu
Türkiye halkının yüzyıllardır elinden alınan bir şey var bence.Oda özgüven.Bunu geri kazanması için Mustafa Kemal Atatürk birşeyler yapmış.Hatta sanatı teşvik edici çok güzel bir söz söylemiş;
Herkes Bakan,Başbakan hatta Cumhurbaşkanı dahi olabilir, ama sanatçı olamaz"
Tabi anlamayana davul,hatta çift kros bile çalsan az :)
-
Gerek yok efendim,
Yunus Emre hazinesinin nadide bir parçasının böyle küçük işlerde kullanılmasına ve biryerleri küçümseme aracı haline getirilmesine gerçekten hiç gerek yok!
-
Özgüven Sorunu
bence bizim bir damga vurmamız lazım ama nasıl bi fikri olan ???
-
Özgüven Sorunu
Ne damgası ve nereye vuracaksın, açıklar mısın biraz? Ben pek birşey anlamadım.
-
Özgüven Sorunu
bizim sokaktaki insan müzik dinlemiyor ki anca tv de görürse.. yani şimdi muhalefetleri de görcez ama..yani olsa da olur olmasada şu eurovision sanki savaş gibi.. ne önemsiz bi yarışma halbuki..sertab kazanıp cumhurbaşkanıyla görüşmüştü yaa şaka gibi..
-
Özgüven Sorunu
eurovision da bişey yapıp kendimizi kanıtlamalıyız gibi geliyor bana son 3 senedir flm ??
-
Özgüven Sorunu
rubber soul'un söylediği birşey var yukarda; ''Türk halkının elinden alınan özgüveni''
sorun bu işte, biz bilmiyor muyuz efendim iyi mi kötü mü olduğumuzu illa dışardan birileri mi telkinde bulunmalı bize? Aklımız, fikrimiz yeterince yerinde değil mi yoksa?
Besteleriyle mest olduğum, sözlerine hayran kaldığım yeterince sanatçı var benim güzel ülkemde, senin tabirinle gönlüme damgasını vurmuş olan. Avrupalı ne demiş kimi beğenmiş banane?
-
Özgüven Sorunu
Biz 3 yıl önce kazanma hakkımızı kullandık sıra en az 30 yıl sonra gelir. Bence bu kadar süre 1.lik kimse beklemesin.
-
Özgüven Sorunu
Biz 3 yıl önce kazanma hakkımızı kullandık sıra en az 30 yıl sonra gelir. Bence bu kadar süre 1.lik kimse beklemesin.