-
Özgüven Sorunu
Bu yarışmanın bilgilendirici bir yönü de var aslında, Yarışma gecesi oylamaları takip ederseniz hangi ülkelerin birbirleriyle arası iyi, kimin kiminle arası limoni şıp diye anlarsınız. Dünya gündemini pek takip etmeyenler için haber programı niteliğinde.
Yani beğenilmek için garip atraksyonlarda bulunmaya hacet yok, gülünç oluyor çünki, neydi o supııır staaar!!!
Yani aslında herşey politikacıların elinde :))
-
Özgüven Sorunu
Eurovizyon oylaması 2 yıldır SMS lerle yapılıyor yani halk oylaması ile. Haberin yok galiba senin anlattığın çok gerilerde kaldı. Politik olsa İsviçrenin her yıl 1. olması gerekiyor.
-
Özgüven Sorunu
2 yıldan daha fazla süredir olması lazım 2003'de de halk oylaması olmuştu. Daha evvelini bilmiyorum. Yunanistan-Güney Kıbrıs, Baltık ülkeleri-Rusya ... v.s. v.s. alışverişlerine bakarsan durumun halk oylamasından önceki senelerden hiç de farklı olmadığını görürsün.
-
aman ne ajdarı yaa.iyice cıvıttılar bu işi yazındı modası geçti:) eurovisionmuş geçmek lazım bunları..
-
Beatles in modası geçeli kaç yıl oldu. Çoğu toprak oldu. Geçmek lazım bunları.
-
ya baltalı sen neden böyle mualefetsin ya nicklere takıyorsun ya yaşlara takıyorsun ???? ben anlamadım !!!
-
ah ajdar ah
-
sanırım arkadaşımız ona buna sataşıp polemik yaratmayı marifet sanıyo, ya da zevk alıyo..
-
arkadaşım beatlesın modasının geçtiğini sanıyorsan yanılıyorsun.adamların hala albümleri çıkıyor(bkz.: http://www.garaj.org/haber/17242/beatles-yeniden.htm)toprak olmaları önemli değil,mark denen herif bıraksaydı john yaşardı, yeni süper albümler çıkartırdı.hem herkes bi gün toprak ölcek(ne kadar erken olduğu önemli değil).beatles olmasaydı oasis olmazdı,nirvana olmazdı,foo fighters olmazdı(aklıma gelmeyen veya bilmediğim birçok grup var).döneme damgalarını vurdular ve etkileri hala devam ediyor.kaç kız ciyak ciyak ağladı beatles için,kaç erkek onları taklit etti,kaç müzisyen ilham aldı?eurovisiondan çıksa çıksa artık yazın hiti çıkar kumsallarda dinleriz anca(lordiyi saymam) 1 yıl sonra etkisi gider.kıyasladığın milli gururunuz ajdar, beatles gibi zamanında dünyada 1 milyardan fazla albüm (dvd,ilgili kitap,konserler,vb... saymıyorum) satmış olup(rekoru şu ana dek kimse geçememiştir biraz oasis yaklaşmıştır),hala dasatmaya devam edebilir mi?hiç sanmıyorum.
-
ayıp ediyorsun!