-
bence de ;)
-
orjinal bir sesi var ama zayıf, gene ses aralığı geniş olan bir freddie mercury gibi değil. ;) yanlış anlaşılmasın kötülemek anlamında söylemedim ben yani bu bir unsurdur. ses aralığı geniş ve çok farklı bir sesi olabilir fakat teknik anlamda sesi güçlü değil. ve ciddne canlı performansında detone oluyor yaa
saygılar...
-
Seni Seviyorum:D:D
-
Anlaşılan aynaya bakıp gelmişsin. Bravo! :)) Sağol, var ol. El öpenlerin çok olsun. Malum, ben yaşlı bir teyzeyim. :))
-
sesinin güzel olduğuna katılıyorum hatta gerçekten çok güzel.. matematiksel boyutu (oktav gibi) beni ilgilendirmiyor (zaten anlamadığım bir konu üzerinde konuşmak oldukça saçma)..
ama şunu da demeden geçemicem..
birkaç programda izlediğim kadarıyla violoncellist arkadaşımız haklı gibi geliyo.. çünkü bu programlarda biraz kendini beğenmiş tavrı ve sevimsiz gelen bazı konuşmaları-davranışları vardı.. artık bunu şöhretin getirilerine mi yorarsınız yoksa 'yok canım sana öyle gelmiş' mi dersiniz bilmem ama bana öyle geldi..
-
simdi senin de milyonda bir rastlanan bi sesin olsaydı napardın ki..
-
Abartılacak kadar özel değil
-
berry88
25 Ocak 2007 Perşembe / 01:00
argoya dikkat !!
bir daha uyarmam
-
artık tehdit mi ediliyoruz?
-
adamın ses tellerı sadece normalden biraz daha uzun ve ses tonunda hiç bi estetik yok bencce dogal yetenek falan da değil sadece genetik bozukluk kendisi kanımca meshur olma peşinde aykırı olmaya calısan bi gereksizlik