-
http://rapidshare.com/files/15835008/KURBAN-EXTRA__2007___upload_Dj-ilknaz.rar
buyrun efendm, ben de büyük çabalar harcayarak arandım tarandım ve buldum. leylaklar ve wonderful tonight falan zaten ilk albümlerde hidden tracklerdeki şarkılardı ama kara toprak, birdenbire vs. çoğu kişinin bilmediği şarkılar sanırım. Upload benim değil, 2007 yazdığına da bakmayın. İyi dinlemeler :)
-
yavrum kara toprakta var ilk albümde yani kurban albümünde! diger parcalari bulmak imkansiz ötesi ben kendim bulamadim misal olarak bende yani ordan burdan topladim ve tamamladim, sanirsam bütün olarak hepsi bir bende var... linkleri paylasirim merak etmeyin
-
evet ne zamandır onu bekliyoruz da...
-
paylaşımcı bir insan ne güzel !
benle de paylaşabilir misin?? :)
bu arada yak ve rüyayı biliyorum çok güzel şarkılar :)
-
ben hepsini aldım sanırım...teşekkür ederim...Kurbanın herkeste olan parçaları yok ama nadir bulunan parçaları artık var...sağol punkykız...
-
bisey degil yavrum :)
-
numbie_x kardesimiz foruma gereksiz seyler yazip gereksizlestirilmis :) garajin gardiyani sagola
-
gereksiz şeyler değildi,senin insanlara vermek istediğin şeyleri barındıran bişeydi ve bence herkes için hayırlı bişeydi.umarım ne yazdığımı görmeden bu sözü söylüyosundur.
-
Bridenbire,Demo,İçi Boş,Kara Toprak,Leylaklar,Pestil
Son,Usulca,Wonderful Tonight,Yak(deniz Yılmaz)...bunlar var bende..
-
numbie_X arkadaşım sanırım kurban sevmiyosun...:) Ne kadar sevmiyo olsanda bence ona çok değer veren bu insanlar arasında olumsuz bişey yazman doğru olmuyor.Bazıları kurbanı o kadar çok seviyoki onu çok seven bi insanı bile incitebiliyor...(başıma geldi:)
Buradan edip e sesleniyorum...:):):)görüyomusun yanılmamışım...Gerçeği bana elif söyledi..:D:D:D ahaha...