Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

istiklal marsı rock oldu

• Soulforger • 10 Şubat 2007 14:02 • #522344
    Niye rock olamaz onu açıklamanı rica edeceğim. Rock sanki bu kavramlara tersmiş gibi konuştun? Aslında sözler tam da rock için gibi duruyor.
  • l-i-m • 10 Şubat 2007 16:14 • #522352
    çağının gereklerine ayak uydurup kendini yenileyen ülke başarılı olmuş ve olmaya devam eden ülkedir ama ana anayasamızda bile değişmeyen ve asla değişmeyecek olan bazı maddeler var ki bunlardan biri de istiklal marşımızdır. marşımızın ne değiştirilmeye ne yenilenmeye ne de sanat yapmak için kullanılmaya ihtiyacı vardır! ben şahsen vidoyu izlerken gururlanmak yerine utandım böyle bir şeye izin verildiği için ki zaten orda gururlanacak bir şey göremedim ben.bu marş;önünde saygıyla durulmak için uluslararası ilşkilerde bizi temsil etmesi için Türkiye'de yapılan etkinliklerde öncelikle bizi bu günlere taşıyan kişileri anmak için vs yapıldı,kafa sallamak için değil!! çok yazık...
  • _Backmasking_ • 10 Şubat 2007 16:35 • #522356
    marşımızın ne değiştirilmeye ne yenilenmeye ne de sanat yapmak için kullanılmaya ihtiyacı vardır!

adamlar zaten bunu bi ihtiyaç olduğu için yapmamışlar ayrıca marşı değiştirmemişler,yenilememişlerde sadece şarkının içinde İstiklal Marşımızdan bazı dizeler var o kadar.
  • l-i-m • 10 Şubat 2007 16:46 • #522357
    Kardeşim, ben sadece düşüncelerimi belirttim sen de belirt ve bırak öyle kalsın illaki polemiğe girmeye gerek yok girdiğimiz de yok zaten.Ben açıkçası aşırı derecede rahatsız oldum bu olaydan ama sana rahatsızlık vermediyse ve sen gurulandıysan o yapılanı dinlerken bu senin en doğal hakkın kimse sana karışamaz neden gurulandın diye tıpkı benim rahatsız olmama kimsenin karışamayacağı gibi...
  • dawn_ • 10 Şubat 2007 16:49 • #522358
    iyi de sadece bizimle ilgili yapmamışlar kii bütün albüm ülkelere adanmış şarkılardan oluşuyor.şarkı yoruma açık ama lütfen yine gereksiz milliyetçilik yapmayın, lütfen..
  • Necrophilliac • 10 Şubat 2007 17:15 • #522359
    Soulforger, arada birçok mesaj silinmiş buraya yazayım dedim, İstiklal Marşımızın, bağımsızlıkla ilgili dizeleri şüphesiz rock olabilir içerik olarak, ancak birçok yerde konu dinimize girmiş.

Ha tabi bu ayrı bir konu.Benim belirtmek istediğim, her rock grubunun yaptığı rock olmuyor, her arkaya konan distortionda şarkıyı rock yapmıyordu.Biraz saptı affedersiniz.
  • Soulforger • 10 Şubat 2007 19:51 • #522362
    Distortion konusunda haklısın , katılıyorum :)

Ama sözlerin hala uygun olduğu kanısındayım ben , çünkü rock din dışı bir müzik değil , yani en azından ben böyle düşünüyorum :)
  • Necrophilliac • 10 Şubat 2007 20:06 • #522364
    Dediğim gibi o din konusunda bilmemne konu biraz saptı, tartışılırsa ayrıca tartışılması gerekilen bir konu affedersiniz.
  • maydonozz • 10 Şubat 2007 21:05 • #522367
    ya İstiklal Marşı bu ne olursa olsun biz türklere ait olan 2. şey biri Bayrak biride İstiklal Marşımız yaptıkları çok büyük bir saygısızlık diye düşünüyorum...umarım hakkettikleri cezayı alırlar:S

DİpNot:Çok özür dilerim büyük harfle yazmadığım için İstiklal Marşı yazmadığım için:(
  • syarar • 10 Şubat 2007 21:07 • #522368
    Şaka gibisiniz ya. Siz çılgın Türk'ler.