-
sadece milli marşımız vardı dogru duzgun onunda...
-
yorumlanıcak bişey değil çünkü bu.bir ülkenin istiklal marşını yorumlamışlar hemde türkiyenin.yani müslüm gürsesin veya cengiz kurtoğlunun ingiltere marşını söylemesi gibi birşey bu.12 ülkeninkini yapsınlar bizimkini yapmasınlar bu kadar basit.mantıklı düşünen bir insan bunu hoş birşey olmadığını anlar.bir ülkenin marşıyla oynanmaz.çok oynamak istiyorlarsa kendi ülkelerinin marşını yorumlasınlar dimi ama
-
Nasıl yaparlarsa yapsınlar , şu anki bestesinden daha uygun olur sanırım sözlere. Türk milli marşını seçtikleri içinse onları tebrik ediyorum. Bu saygı duyulacak bir şeydir. Marşı yemiyorlar , dalga geçmek için de almıyorlar. Gerikafalı olmanın anlamı yok.
-
12 ülkeninkini yapsınlar bizimkini yapmasınlar bu kadar basit.
yorumsuz...
-
Ne alaka ya eger ufacık bir çarpıklık olursa çeviride çok büyük sorunlar ortaya cıkar ama yinede ben bunun olmasını pek begenmedim....melodi bile değiştiğinde saygısızlık olur bence...bıraksınlar bizim marşımızı alla alla...Hem yenilikçi forma ne gerek vardı ki?....Şahsen ben yeniliksiz halini daha çok tercih ederim....
-
Bencede kötüye yorumlamamak lazım. Ama ben hiç marşa benzetemedim. kafalarına göre takılmışlar.
-
Nasıl yaparlarsa yapsınlar , şu anki bestesinden daha uygun olur sanırım sözlere.... derken neyi kasettin anlamadım... :S
-
İstiklal marşı değiştirilemez oynanamaz.Ayrıca şu anki halinden daha mükemmel olamaz.Ülkemizin değerlerine biraz sahip çıkalım.Onlar kendi bayraklarından bikini yapan milletler.
Gerikafalılık nedir biliyormusunuz.
Modernlik olsun diye böyle şeyleri
''aa gayet hoş,çok modern olmuş '' demektir.
-
İşte olay budur...Sonuna kadar katılıyorum...
-
İşte olay budur...Sonuna kadar katılıyorum...