Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockn coke grupları nasıl sırf bu 3 grup için gidecek olan varmı ki

• KaAaN • 19 Mayıs 2007 22:10 • #526871
    arkadaslar rockn coke katılacak olanlar az cok belli oluyor yavas yavas... acıkcası benim beklediğim gruplar bunlar degildi ve pek de hareketli gececege benzemiyor
    sizce nasıl bir festival olacak aranızdan gidecek olan olacakmı

KATILMASI KESİNLESEN GRUPLAR

1 eylül;

within temptation
    rashit
    teoman
    gripin
    chris cornell
    aslı
    smashing pumpkins

2 eylül;

hayko cepkin
    özlem tekin
    manic street preachers
    110
    pentegram
    franz ferdinand

20 HAZİRANDA ACIKLANAN SON İSİMLER İSE BADLY DRAWN BOY ve aViD

Alternatif Sahnede yer alacak sanatçılar ise;

Erol Alkan,
    Mehdi, Uffie & Feadz, Filthy Dukes,
    Style-İst,
    AgentOrange,
    Mabbas,
    Buraka Son Sistema,
    Ayben & Fairuz Derinbulut,
    Bedük,
    üçnoktabir,
    Popcorn,
    Digital Playground,
    Neon, Ayyuka,
    Rumble Fish,
    Raining Pleasure,
    Dirty Soundsystem (Bang! & Harunizer
    sahne alacakmıs

bilet fiyatları ise

24 Mayıs - 30 Mayıs kamp 100 YTL
    31 Mayıs - 31 Ağustos tekgün 70 YTL kombine 100 YTL kamp 125 YTL
    1 Eylül - 2 Eylül tek gün 80 YTL kombine 120 YTL kamp 150 YTL
  • beklicem321 • 19 Mayıs 2007 22:24 • #526872
    Sadece bunların geleceğini sanmıyorum.
    Yakında çıkar kokusu ;)
  • KaAaN • 19 Mayıs 2007 22:43 • #526873

20 mayısda acıklanacak tüm gruplar birkacı hariç tabii ama headliner olarak düsünülen gruplar bunlarmıs bildiğim kadarıyla
  • Single_FACTOR • 20 Mayıs 2007 03:28 • #526876
    gelen grupların hiçbirine Manic Street Preachers kadar gitmek istememiştim.
  • BurakFender • 20 Mayıs 2007 11:58 • #526877
    her sene olduğu gibi RHCP dedikoduları var.geçen sene albüm çalışmalarının yorgunluğu sebebi ile gelemedi bu sene kesin diyenler var.valla onlar gelsin birde chris cornell gelsin kesin giderim hem son senesi Türkiye de...
  • Rock_forever • 21 Mayıs 2007 09:40 • #526893
    ben gitmiyorum bu sene istediğim hiçbir grup gelmeyecek....
  • ibanetze • 21 Mayıs 2007 11:47 • #526894
    Chris Cornell'i canlı izlemek... Hem de ses telleriyle ilgili problemler çözülmüşken... Gitmemek ayıp... Yaşayan en iyi vokallerden biri, sadece Chris Cornell için bile gidilir. ;)
  • Butellica • 21 Mayıs 2007 13:49 • #526895
    koka kolanın (emperyalistlerin, her sene gelirlerinin %51 ini filistinli çocukları öldürmesi için israile veren bir kurumun, ırakta masum çocukları kurşuna dizen, kadınlara kocalarının önünde tecavüz eden, tarihi camilere bombalar yağdıran, müslüman=terörist zihniyetini her türlü hile ile dünyaya kabul ettirmeye çalışan, askerlerimizin başına çuval geçiren ülkenin simgesi olan, ayrıca sağlıksız olduğu artık ispata gerek kalmayan bir kurumun düzenlediği konsere gitmem, gidenlere saygı duyarmıyım?
    hayır...
  • Single_FACTOR • 21 Mayıs 2007 20:45 • #526906
    Butellica bana şehir efsaneleri değil; Coca-colanın gellirlerinin %51 ini bahsettiğin kanallara akıttığına dair; kurumun bütce açıklamalarını, resmi yazılarını, kurumsal bültenlerini ya da örneğim "xxx gazetesi" gibi çizgisi bu tip manipülasyonları hedef alacak dini gazeteler dışında, örneğin bi "associated press" gibi ciddi haber ajanslarının yazılarını gösterebilirmisin?
  • syarar • 21 Mayıs 2007 20:47 • #526907
    Hakkaten Ha bir de o olay var yaa... Coca cola içmeyin... Şu firmanın suyu öff size ne be diyesi geliyor insanın... İçerim,Yerim, kime ne?