Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockn coke grupları nasıl sırf bu 3 grup için gidecek olan varmı ki

• NeGüZeL_İsTnbL • 31 Mayıs 2007 16:20 • #527335
    herkese hitap edicek bu sene anlaşılan

Gün gelip annemize telefon ettiğimizde,annemiz yerine israilden biriyle telefonda karşılaştığımız zaman anlayacağız her şeyi....

sıkma canını dostum o söylediğin hiçbir zaman olmayacak ;) Kendi değerlerimizle de bişeyler üretmemiz gerekiyor bu tamam. Müzik açısından böyle saplantılara düşmen olmamış. Milletinin bu duruma düşeceğini mi düşünüyorsun. Müziğimizden batılılar yararlansın san sen. Gün Türkün adını dünyaya duyurma günüdür.. Bi festival yüzünden böyle olumsuz hayaller kurman yakışık almaz.
  • Soulforger • 31 Mayıs 2007 16:42 • #527336

Hocam hayalgücün bayağı sağlam çalışıyor , hayran oldum.

Senelerdir Fantastik Edebiyat hastasıyım , onlarca kitap okudum ama bu anne-israil senaryosu gibi yaratıcı bir şey göremedim.

Komplo teorileri ilgimi çeker ama ne bileyim... Saygı duydum eğiliyorum...
  • linde_ • 31 Mayıs 2007 16:46 • #527337

siyasal düşünmeyi bırakıp müzik açısından konuşacak olursak israilden orphaned gibi türünün tek örneği bir dev çıkmıştır siyaseti sokmayalım artık şu siteye..
  • Single_FACTOR • 31 Mayıs 2007 16:57 • #527338

konu dışı ancak; orphaned Land türünün tek örneği değildir. öncesinde birçok grup var. Artilery'i örnek gösterebilirim.
  • linde_ • 31 Mayıs 2007 17:09 • #527339

Artillery'nin ne alakası var? Ayrıca ben Orphaned Land'ı orta doğu'nun esrarengiz melodileriyle çeşitli metal türlerini harmanladığı için türünün tek örneği dedim ayrıca thrash metal yapan bir grubun saz çalacağını da pek sanmıyorum ya da müziklerine ezanı bile koyacaklarını..
  • Single_FACTOR • 31 Mayıs 2007 17:43 • #527340

Önce dinlemelisin o zaman .
    bunun dışında nekropsi de saz çalmak zorunda olmadan harika bir albüm ortaya çıkarmıştı bahsettiğin orta doğunun esrarengiz melodileriyle...
  • KaAaN • 31 Mayıs 2007 19:25 • #527343

benim acımdan bu yıl türk grupları damga vuracak festivale izlemeyi cok istediğim hayko cepkin pentegram ve Fairuz Derinbulut konserlerinin süper gececegine inanıyorum ayrıca özlem tekin ve rashitinde costurcagına eminim ama anlamadıgım tek sey var rashitin nasıl birisi oldugu her sarkısında amerika emperyalizmini elestiren festivalin ana sponsoru olan markayı diplere vuran rashitin bu festivale 3. katılısı ayrıca pentagram gibi bir grubun bu festivale cıkması inanın aklıma sadece şunu getiriyor
    para insanlara neler yaptırıyor :)
  • Single_FACTOR • 31 Mayıs 2007 19:27 • #527344
    Para para para...

<Money Talks> .)
  • syarar • 31 Mayıs 2007 19:36 • #527345
    Para para para...

Yoo para konuşturur :D Hehe.

Anlayan anladı
  • baltalı ilah • 1 Haziran 2007 01:22 • #527352
    İşte kalite işte organizasyon

Petagram ile ilgili düşüncelerine katılmıyorum. Burada çıkmayıpta nerede sahneye çıkacaktılarya? Dandik karşı bir organizasyon var ondamı çıkacak sanki. Ben Pentagram için gideceğim Ayrıca Rock'n Cook Organizasyon ve izleyici kalitesiyle diğer rakip organizasyonlara açık fark atar.