-
resmi acıklama tarihi
arkadaslar diger grupların resmi acıklanma tarihi 30 mayısdır... sabırsızlıkla bekliyorum ahh birde rammstein gelse :)
-
KATILANLAR ACIKLANDI
1 eylül;
within temptation
rashit
teoman
gripin
chris cornell
aslı
smashing pumpkins
hayko cepkin
2 eylül;
hayko cepkin
özlem tekin
manic street preachers
110
pentegram
franz ferdinand
sahne alacakmıs bilet fiyatları ise 24 Mayıs - 30 Mayıs kamp 100 YTL 31 Mayıs - 31 Ağustos tekgün 70 YTL kombine 100 YTL kamp 125 YTL 1 Eylül - 2 Eylül tek gün 80 YTL kombine 120 YTL kamp 150 YTL
gidilmeye degermi
-
KATILANLAR ACIKLANDI
Within Temptation ve Pentagram'ı ayrı güne koymakla iyi etmişler para kırmak açısından... Sadece o iki grubu sevenler için değer bence. Diğerleriyle ilgilenmiyorum.
Ayrıca , "Pentagram" :)
-
bu arada rashit ve teoman aynı sahnede yer alacakmıs ayrı ayrı konser vermeyeceklermiş nasıl olacak o bilmiyorum
-
Alternatif Sahne'de üçnoktabir, rumble fish ve neon gözüküyor
-
herkese hitap edicek bu sene anlaşılan
kayda değerler benim açımdan within temptation,hayko cepkin aslı ve pentagram.
üçnoktabir de adını iyi duyurdu,parçalar eğlenceli olursa coşturur onlar da.
gitmeyi çok istiyorum,o parayı da bayarım within ve hayko için..
-
tamamen katiliyorum ABD e Iraka girdi gireli ne birkez Cola icdim nede Mc Donaldsa gitim, dünyada bunu birtek ben yapsam bile umrumda degil ben onlara para kazandirmicam
-
Bu ülkede Türk olarak kalamazsak, Türk olarak müzik de üretemeyeceğiz.. Kendi dilimiz,kendi toprağımız, emanet aldığımız şey yok olduktan sonra müzik yapmanın da bir anlamı olmayacak, bu böyle gittiği sürece bizim müziğimizden anca batılılar yararlanacak.. Sadece müzik di mi.. olay sadece böyle sanatsal şeyler olduğu için dünya şimdi bu halde... sıkıya gelince banane müzik evrenseldir deyin kurtulun ne güzel... Gün gelip annemize telefon ettiğimizde,annemiz yerine israilden biriyle telefonda karşılaştığımız zaman anlayacağız her şeyi....
-
ben bu tip milliyetçi tavırların neden müziğe karıştırıldığını ve alet edildiğini anlayabilmiş değilim.
ne gerek var; yok israil, yok bilmemne..
ayrıca ne alaka yani!
-
benim türklüğüm bi müzik festivaliyle ölçülemez