-
İşte kalite işte organizasyon
Katılmakla birlikte güzel bir organizasyon olacağı kanısındayım. Şayet yağmur yağmazsa daha bir güzel olur. Gerçi yağmur yağsa da çadırlarımız var :)
-
ben festivale bisey demiyorum arkadasım gercektende iyi bir festival hatta türkiyenin en iyi festivali diyebiliriz ama pentagram gibi bir grupun bilmiyorum yanlıs hatırlamıyorsam amerika hakkında düsüncelerini dinlemiştim ve simdi böyle bir festivale cıkıyorlar aklımı kurcalayan o
-
..
Olayı siyasi boyuta taşımak değildi amaç... sadece adamların bunu alet ettiği bi şeyler olduğunu düşündüğümüz belirtmiştim... Orphaned Land diyosunuz eyvallah..muhabbettimiz var Hacettepede sahne amirleriydim. O adamların böyle bi propoganda yapmadıklarını iyi biliyorum ama olay bu işlerin başındaki asıl adamlar.. Seyircinin gördüğü kısım çok ufak bi şey önünde arkasında ne planlar yapıldığı ise iyi saklanıyor..
ROckn coke memleketteki en büyük açık hava festivalidir eyvallah.. Ama hiç yoktan adına da rock demesinler... değil çünkü..(bu da kişisel sinir bozukluğu)
-
gitsem bile yalnızca within için giderim.
-
Sırf Within Temptation ve Pentagram için gitcem..
-
2 isim daha acıklanacakmıs umarım onlar güzel olur :( hala gidiple gitmeme arasındayım cunku kolay değil taa izmirden istanbula gitmek :)
-
rokın kok ideolojisi
ya arkadaslar politikadan soyutlanmiş bi kavram arıyosaniz önce kapaitalist düzeni ortadan kaldırmanız lazim , yok efendim ben rokınkoka gitmemde bilmem ne agazi yapıcagınıza ,tepkinizi daha iyi verin yeniden komunizmi getirelim cok mutlu olacaksanız o zaman ,ne dinleyeceginize de biri karar verir sizin yerinize politikayla ugrasmaniza gerek kalmaz??ya müzik forumunu böyle mi idealize edicez bundan sonra.
...hani aerosmith geliyo du ya ben gitcektim ??
-
Rock'n'coke berbat bir festival ama sırf Within Temptation için gidicem.Within Temptation ismi her ne kadar rock'n'coke olsada rock mı rap mi pop mu olacağı belli olmayan grupların çıktığı festivalde ne işi var yani Within Temptation ın rock the nations ya da rock republic tarzı yapılan festivallerde ağırlanması gerekir rock'n'coke da değil.
-
haziran ayı
bu ay içinde ana sahneye 4 isim daha acıklanacakmıs arkadaslar hadi hayırlısı :)
-
o rock grupları hep marka aletler takılıyor ama :D