Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

jımı hendrıx..!!

• l-i-m • 16 Haziran 2007 10:48 • #527910
    Herkes Hendrix der...

Ben birazcık da milliyetçi duygularımın etkisiyle Yavuz Çetin diyorum..
    Jimi Hendrix'in Yavuz Çetin'de olmayan yeteneklerden hangisi vardı?..Yavuz'un Hendrix'ten eksik yanı ne? En fazla onun zamanında yaşamamış olması olabilir..
    Adam Hendrix'i örnek alıyorum dese de 'Boynoz kulağı geçer'...

Soulforger'e katılmakla birlikte Hendrix hayranı olduğumu da söyleyim de yanlış anlaşılmasın.
  • syarar • 16 Haziran 2007 10:51 • #527911
    Ruh evladım ruh. Hissetmek. Yaratmak. Bu sitede kim ne anlar Hendrix ten. Onlara Asterix de :P Daha uygun.... Boşver.. Yanlış anlasınlar ne olacak. Kim takar? Biz keyfimize bakalım. Hadi gel birşeyler içelim.
  • Maxfrodo • 16 Haziran 2007 11:23 • #527912
    ee ?
  • Drive-MAN • 16 Haziran 2007 12:19 • #527913
    jımı hendrıx in ünlü olma sebebi

katıldım arkadasa jımı vırtuoz falan degıldı mukemmel de calmıyodu ama bazı seylerı ılk yapması bırazda ınsanları eglendırmek ıcın ılgınc seyler yapması onu unlu yaptı kımse yanlıs anlamasın sındı jımı ye bok atma gıbı bı nıyetım yok jımı ıyıdır gıtarın babasıdır:)
  • Single_FACTOR • 16 Haziran 2007 21:20 • #527920
    Herkes Hendrix der...

Ben birazcık da milliyetçi duygularımın etkisiyle Yavuz Çetin diyorum..
    Jimi Hendrix'in Yavuz Çetin'de olmayan yeteneklerden hangisi vardı?..Yavuz'un Hendrix'ten eksik yanı ne? En fazla onun zamanında yaşamamış olması olabilir..

bravo.
    zaten emin ol cennette de Hendrix, yavuzun kıçını öpüyordur.)
  • ibanetze • 19 Haziran 2007 16:34 • #528000
    Jimi Hendrix solak değildi, normal bi sğlak gibi sağ elini sol elinden daha iyi kullandığı için klavyeye basarken onu kullanmayı uygun görmüş sadece.
  • HeArSe • 19 Haziran 2007 17:25 • #528003
    ee bu neyi değiştirir şimdi?hendrix solak gibi çaldığı için solak gitarist sınıfına giriyor ama başka şeylerde sağ elini daha iyi kullanıyorsa orası beni ilgilendirmez.
  • ibanetze • 19 Haziran 2007 17:32 • #528004
    Çok şeyi değiştirir, solak olup para bulamadığı için sağlak gitarı ters çevirmek zorunda kalmakla sağlak olup, genel görüşün aksini iddaa ettiği için sağ gitarı ters çevirip ironi yapmak farklı şeyler anacım...
  • Soulforger • 19 Haziran 2007 17:38 • #528005
    İyi de adam solak gitarist :) Neyi değiştirir ne amaçla yaptığı?
  • ibanetze • 19 Haziran 2007 17:42 • #528006
    hem gitarı ters çalmıyor adam solak olduğu için sağ düzen gitarın tellerini sol düzene göre ayarlamış.bu tip şeyleri yapan binlerce gitarist var ama ben hendrix'in şarkılarındaki duyguya bakarım.

Yukarda alıntı yaptığım yanlış bilgilendirmeyi değiştirir Cenkcim.

Hatta ikici kabarttığım yazıdaki bu tip şeyler yapan binlerce gitaristle arasındaki benzerliğin aslında diğerlerinde sadece görüntüde benzerlik olduğunu ve Jimi Hendrix'in tekniğindeki bu küçük ayrıntının bile felsefesi olduğunu hatırlatır. Bunu anlamanı beklerdim ama umarım şimdi bi şeyleri değiştirmiştir.