Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

jımı hendrıx..!!

• Soulforger • 19 Haziran 2007 17:44 • #528008
    Bu adam solak çalıyor mu? :)
  • ibanetze • 19 Haziran 2007 17:48 • #528009
    Olaya bu kadar basit mi bakıyosun?

Herhangi bi İsmail YK fanı da bu admaı gördüğünde solak çaldığını düşünebilir...
  • Soulforger • 19 Haziran 2007 17:56 • #528010
    Ya ne alakası var? Beni ne ilgilendirir gerçekte ne olduğu? Yani adam solak ama sağlak çalıyo veya tam tersi?

Adam gitarı solak çalıyor , ben buna bakarım :) İsmail YK fanlarını karıştırman ise garip olmuş , salak değiller , anlayabilirler tabii.
  • ibanetze • 19 Haziran 2007 18:00 • #528011
    Bunu diyen sen misin, yoksa şifreni başkasına mı verdin???

Zakk Waylde gibi hayatta yaptığı hiç bi işte felsefe barındırmayan bi kişinin köpeğinin ismine kadar bütün ayrıntılar hakkında saatlerce konuşabilen bi kişi, Jimi Hendrix için "bana ne gerçekte ne olduğundan, ben sonuca bakarım. Solak çalıyor, al işte" derse olmaz Cenk. Dediklerini bi kez dhaa düşün.
  • Soulforger • 19 Haziran 2007 18:02 • #528012
    Benim anlatmaya çalıştığım o değil. Bu adam solak gitarist kategorisine giriyor. Felsefesi vardır , yoktur demiyorum. Öyle yapmasının bir amacı vardır , olabilir. Ama bu amaçlar gitaristi çalış şekline göre kategorize edilirken dikkate alınmıyor ki? Alınıyorsa söyle.

Misal "solak başladığı için solak çalan gitarist" , "sol kolu zedelendiği için tutuşunu değiştiren solak bassist" falan? :)

Yaptığı şeyin anlamı büyük de olabilir. Saygı duyarım ama "solak gitarist" kategorisine giriyor , anlatmaya çalıştığım bu :)
  • ibanetze • 19 Haziran 2007 18:08 • #528014
    [alıntı]hem gitarı ters çalmıyor adam solak olduğu için sağ düzen gitarın tellerini sol düzene göre ayarlamış.bu tip şeyleri yapan binlerce gitarist var ama ben hendrix'in şarkılarındaki duyguya bakarım.

Yukarda alıntı yaptığım yanlış bilgilendirmeyi değiştirir Cenkcim.

Hatta ikici kabarttığım yazıdaki bu tip şeyler yapan binlerce gitaristle arasındaki benzerliğin aslında diğerlerinde sadece görüntüde benzerlik olduğunu ve Jimi Hendrix'in tekniğindeki bu küçük ayrıntının bile felsefesi olduğunu hatırlatır. Bunu anlamanı beklerdim ama umarım şimdi bi şeyleri değiştirmiştir.[/alıntı]

Yazdığım mesajların teması budur/ilk alıntı yaptığım mesaja cevap olarak yazılmıştır... Jimi Hendrix solak gitar çalan bi sağlaktı. ;)
  • Soulforger • 19 Haziran 2007 18:29 • #528015
    Peki Birol abi tamam solak çalan bir sağlaktı , seni mi kırcam :)
  • HeArSe • 19 Haziran 2007 19:01 • #528017
    konunun parayla şimdi ne alakası var.sen olayları ters döndürüp tamamen kavga çıkarmaya giriyorsun bu foruma ve ben senin gibi üyelerden nefret ediyorum artık.
    jimi hendrix solak gitaristtir ama normalde sağılak olabilir , biz burda jimi fanı değiliz ne görüyorsak onu söylüyoruz.bende solla daha sağlam yumruk atarım ve solla şut çekerim ama gitarı sağ düzen olarak çalıyorum.şimdi sen beni gitar çalarken görsen bu adam solak diyebilirmisin?

yani beni işin iç yüzü hiç ilgilendirmez ve konun zaten bununla hiç alakası yok
  • HeArSe • 19 Haziran 2007 19:09 • #528018
    sıra şimdi zakk wylde'e geldi he tebrik ediyorum seni.heavy metal senin için hiç birşey ifade etmiyorsa o adamın adını azğına alman biraz komik olur.
  • ibanetze • 19 Haziran 2007 19:48 • #528021
    CXenk kusura bakma ama ben şeyi anlamadım, sence ben Jimi Hendrix'in gitarı sol eliyle çalmadığını mı iddia ediyorum ya da sen Jimi Hendrix'in solak olduğunu bildiğimi bildiğin halde neden kendisinin solak olduğu konusunda benimle tartışma gereği duydun?