-
Emin ol Zakk Wylde ve heavy metal hakkında buraya sana ders vercek şeyler yazmak istesem, anlamayı seviyen kaldırmaz. =)
Kaldi ki orda yazdığımı bile anlayamamışsın...
-
Gönderme yapma, abartma, hiciv, kinaye... anlatım sanatları... Bi bilgin var mı konuda?
Orda yaptığım sanatın adı abartma, bu konuda bilgin yoksa uzun açıklamasını yapabilirim. Benden neden nefret ettiğini tahmin edebiliyorum, umrumda da değil, yalan yanlış bilgileriyle ortalıkta dolaşan birini kaybetmiş olmak o kadar acılı bi durum sayılmaz.
Solaklık ve gitarı ters çevirip çalmak, ki belli bi teori üzerine yapmak, -kaldı ki Jimi Hendrix solak çaldığını iddaa etmiyo, yine sağ elimin fonksiyonu daha önemli diyo röportajlarında- ikisi farklı şeyler.
Bi de sen üstüne bunu yapan bi çok gitarist var demişsin...
-
yazacak sözüm yok sana.konuyu yine saptırdın helal olsun.
tanımadığın insanlar hakkında atıp tutmakta hiç hoş değil.
-
yazıcakmısın yoksa copy-paste'mi yapacaksın? yani zakk ile berabermi yaşadında bana anlatıcaksın,senin bildiğin herşey her sitede mevcut.artık bu tür sana bilgi veririm morarırsın muhabbetlerini rafa kaldıralım.
orda ne yazdığını gayet iyi anladım ve taraf tutmadan yazdım.
sanki bu forumda bir akıllı sensin bana laf sokuyorsun diğerleri çok cahil herhalde?
-
Konuyu saptırmadım, konuyu -Zakk Wylde'yle ilgili söylediğim ayrıntıyı aradan çekiştirerek- asıl saptıran sensin.
-
Benim bildiğim ve her sitede mevcut olan Jimi Hendrix hakkındaki bilgiyi bilmiyodum ama... Hatta ben bu bilgileri buraya yazdığımda morarıp altta kalmamaya çalıştın, bu eziklik psikolojisidir, orda bunu da bilmiyodum, öğrenmiş oldum diye düşünmen gerekirken, ne yani bunu yazdın da mutlu mu oldun havasında altta kalmamalıyım gibisinden bi ileti yazmışsın...
-
ya banane jimi hendrixten.ben sadece onun gitarı sol eliyle çaldığını belirttim.gerisi beni bağlamaz.eziklik psikolojisi içinde olsaydım inan sana küfür ederdim ve ben saygımı korudum senin gibi karşımdaki insansa çamur atmadım.
-
sen zakk wylde'a felsefesiz dedin bende sana hakkında bir şey bilmiyorsun gibilerinden bir mesaj yazdım.bunun neresi saptırma? mesajlar hala orda asılı duruyor bir daha oku istersen.hem sen niye işin içine başka adamları sokup jimiyi göklere çıkarıyorsun? konumuz sadece jimi'nin nasıl gitar tutuğu ve adam o gitarı solak olarak çalıyor gerisi bizim konumuzun dışında.
daha fazla felsefe yapacaksan sen bilirsin.
-
Eziklik psikolojisi sadece küfür etmekle mi oluyo? puhahah
Yanlış bilgiyi düzeltmeye çalışana cevap verme gereği duymak bunun belirtilerinden biridir. ;)
Bu arada madem Jimi Hendrix'le alakan yok, ne konuşuyosun onun gibi yapan bi sürü kişi var, herkes onun yaptığını yapabiliyo diye...
-
Zakk Wylde karısıyla sevişmekten başka bi şeyi kafası kaldırmadığını kendisi itiraf eden kaz kafalı adamın teki. Ben orda onu sadece bi örek olarak vermiştim ve konu kapan(dı sanıyordum) ama altta kalamazsın sen hayır, kesin bi yerden bana cevap verip, beni ezmeye çalışcaksın.
konumuz sadece jimi'nin nasıl gitar tutuğu ve adam o gitarı solak olarak çalıyor gerisi bizim konumuzun dışında.
Jimi Hendrix'le ilgili bi yazıda başka bi gitaristin adı geçemez mi, ya da başaka bi entrümantalistin.. Komik oluyosun...