Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

jımı hendrıx..!!

  • delik beyin • 20 Haziran 2007 19:07 • #528090
    abarttınız ama :)
  • HeArSe • 21 Haziran 2007 11:47 • #528115
    Eziklik psikolojisi sadece küfür etmekle mi oluyo? puhahah


    hayır. senin bu tip mesajları başkasına yazsaydın belki kötü szöler yerdin o manada..çünkü bu forumla oluyor arasıra öyle şeyler.bir insanın yanlışı düzeltirken küfür yiyebiliryorsun.
    ama senin burda yaptığın alakasız çünkü konu hendrixin gitarı nasıl çaldığı.

    Bu arada madem Jimi Hendrix'le alakan yok, ne konuşuyosun onun gibi yapan bi sürü kişi var, herkes onun yaptığını yapabiliyo diye


    adamı gitar çalarken gördük herhalde ve iki-üç şarkısı severek dinlerim ama diğer yanları beni ilgilendirmez(yani senin gibi taa göbeğindeki bene kadar araştırma gereği duymadım).

    Not:Ben senin bilgine yanlış demiyorum ki :) konuyla alakası yok diyorum.jimi hendrix solak çalıyormu? - çalıyor. konu kapandı.
  • HeArSe • 21 Haziran 2007 11:54 • #528116
    ya zakk wylde'ın özel hayatından banane.adam heavy metale inanıyorki şu an olduğu yerde.sen adamın felsefesinden bahsettin ama o adam müzisyen olduğu için müzik felsefesinden bahsetmek zorundasın.
    jimi hendrix ile bir yazıda 1 değil isterse 500 isim geçin bu normal ama senin o adama o şekilde yaklaşmanı tasvip etmedim sadece

    Benim altta kalma ya da üstte çıkma gibi bir durumum yok.zaten sana verdiğim ilk mesajda "neyi değiştirir" dedim.sana sen yanlış biliyorsun dedim mi?
    ben ne kimseyi ezerim ne de ezilirim. ki ortada ezilecek durum yok.
  • ibanetze • 23 Haziran 2007 21:49 • #528247
    Kardeşim sadece demogoji yapıyosun, neden onun müzik felsefesinden bahsetmek zorundaymışım, kaldı ki kendisinin engin müzik bilgisi ve teorisiyle kurduğu cümlelerin içinde karı kızdan başka içerik yok...
  • ibanetze • 23 Haziran 2007 21:59 • #528248
    onları Asım Can Gündüz'de yapıyor ne olmuş.hem gitarı ters çalmıyor adam solak olduğu için sağ düzen gitarın tellerini sol düzene göre ayarlamış.bu tip şeyleri yapan binlerce gitarist var ama ben hendrix'in şarkılarındaki duyguya bakarım.


    Jimi Hendrix solak değildi, normal bi sğlak gibi sağ elini sol elinden daha iyi kullandığı için klavyeye basarken onu kullanmayı uygun görmüş sadece.


    ee bu neyi değiştirir şimdi?hendrix solak gibi çaldığı için solak gitarist sınıfına giriyor ama başka şeylerde sağ elini daha iyi kullanıyorsa orası beni ilgilendirmez.


    Şimdi bu üç yazıya bi kez daha bak akıllı ve kendini ezdirmeyen kardeşim, sence de son mesajda bi altta kalmamalıyım nidası yok mu..

    Ortadaki mesajı - konuyla ilgili ilk mesajımı- yazarken aklımda "bana böyle şeyler yazdığım için kötü söylicek birileri olması bıdı bıdı falan" hiç bi şey yoktu, sadece kendinden emin bi tavırla Jimi Hendrix solak olduğu için gitmiş bi gitar almış üzerindeki telleri sökmüş, sonra yeni aldığı tel takımını ters takmış, bi de sigara yakmış üstüne oooh mis, hayat ona güzel gibi basit bi mantıkla gitmenin yanlış olduğunu, yaptığı işin bi felsefesi olduğunu yazdım... ama sen altta kalamazsın "eeee bana ne bundan şimdi??? Yoksa sen beni ezmeye mi çalışıyosun, bana bak, ben kendimi ezdirmem, bunlar da beni ilgilendirmez" diyosun... Kolay gelsin. =)
  • Soulforger • 23 Haziran 2007 22:11 • #528249
    neden onun müzik felsefesinden bahsetmek zorundaymışım


    Hendrix'inkinden bahsetme sebebin yüzünden bundan da etmelisin :)

    Ayrıca karı-kız muhabbeti yapan adam değil kendisi pek :) Nerede karı kız hakkında konuşmuş merak etttim , eşine ve çocuklarına sadık bir adam...

    Ayrıca bu aşağılayak konuştuğun adam , 20 yaşında Randy Rhoads'un tahtına geçebilmiş ve Allman Brothers'la davet üzerine sahneye çıkabilmiş bir insan :)

    Jimi'yi ne ile övebilirsin? Kendine has bir gitar tekniği vardı , çaldığı zaman "Jimi bu" diyip anlayabilirsin hemen. Zakk'da tamamen kendi kişiliğini oturtmuş gitarına , çaldığında "Zakk bu" diyebiliyorsun.
  • HeArSe • 23 Haziran 2007 23:21 • #528254
    Jimi Hendrix solak değildi, normal bi sğlak gibi sağ elini sol elinden daha iyi kullandığı için klavyeye basarken onu kullanmayı uygun görmüş sadece


    yaptığı işin bi felsefesi olduğunu yazdım


    hehe haha hihi :D felsefeye bak be.
    sen daha konun ne olduğunu bilmiyorsun, birde bana ezik diyorsun.sadece gitar tutuşunu değerlendirdik biz.konu nerelere geldi.
  • HeArSe • 23 Haziran 2007 23:23 • #528255
    neden onun müzik felsefesinden bahsetmek zorundaymışım


    peki niye zakk'in karı-kız olaylarından bahsetmek zorunda hissediyorsun kendini?
  • ibanetze • 24 Haziran 2007 00:11 • #528260
    Cenk anlam veremedim, bi kişinin müzik felsefesinden bahsetmek istiyorum diye bahsettiğim için, geri kalan herkesin (konunun bunla alakası yoksa bile)müzik felsefesinden bahsetme zorunluluğum mu vardır. Komik olmuş bu yazdığın.

    Eşi kadın değil mi? Müzik hakkında konuşurken bile konuyu eşine yani karısına çekiyo, karı kız muhabbeti dediğimin İstiklal Caddesi'nde turlayıp kızları kesmek değil de eşiyle cinsel hayatı hakkında yerli yersiz konuşmak olduğunu anlayabilceğini düşünüyorum.

    Sahneye çıkmak marifet mi, yani hayvanlar bile çıkıyo sahnelere, herhangi bi sebepten sdahneye çıkması onu müzik felsefesine sahip yapmaz.

    Yukarda on kez Jimi Hendrix'in hangi özelliğinden bahsettiğimi anlattım ama inatla hala soru sormayı sürdürüyosunuz, bu da komik kaçıyo. =) ki mesele övme meselesi de değil, orası da ayrı.
  • ibanetze • 24 Haziran 2007 00:12 • #528261
    Zakk'ın karı-kız olayından bahsetmem tamamen benim isteklerime bağlıdır, kimsenin azmettiriciliği ve behsetmek zorunda hissettiriciliği yoktur.