Zakk Waylde gibi hayatta yaptığı hiç bi işte felsefe barındırmayan bi kişinin köpeğinin ismine kadar bütün ayrıntılar hakkında saatlerce konuşabilen bi kişi...
Burda mı sanattan bahsediyoruz Cenk, saçmalıyosun farkında mısın...
Biz baya bildiğin sanattan bahsediyoduk o gün, o anlarda, çok iyi hatırlıyorum, İlker bizim gruba geleceği için gitar tablarından bi muhabbet dönüyodu. Hatta gelen kız da sıkılmıştı...
konu benim sevdiğim gitaristten açılınca da bunu söyledim , ne yani bahsedemez miydim?
Burda da konu benim sevmediğim bi gitariste gelince ben de rahat konuşuyorum. ;)
İstiklal'de yürürken oradan geçenlerin müzikalitesinden mi konuşuyoruz?
İstiklal'den geçenler sanatçı mı ya da sanatçıysalar bunu biz biliyo muyuz?
Daha önce müzikalitesinden bahsetme gereği duymadım , çünkü bu müzikaliteye laf atabilecek insan çıkmamıştı , kimse Zakk Wylde'ın müzikalitesini sorgulamadı şu ana kadar. Müzikalitesi burada konu oldu , ben de burada bahsettim.
Müzikalitenin anlamını da bilmiyosun. =) Sözlükten bakmanı öneririm, yanlış anlamda kullanıyosun. Müzikal kalite ya da müzik felsefesiyle ya da teknikle alakası yok o sözcüğün. =)))
ama başka bir yerden açık bulup saldırmaya kalkıyorsun.
Kimseye saldırmaya kalkmıyorum, sence yukarda anlattıklarının konunun özü olan felsefe sözcüğüyle bi alakası var mı, seninki biografi tarzında bi şey, felsefe hakkında bi şeyler söylemek istiyosan, bunları neden yaptığına cevap vermen gerek.
Sen daha yolun başındasın Cenk, uzun uzadıya bahsettiğin şeyler konunun özüyle alakasız şeyler, uzun uzun bahsedince yaşıtların yazdıklarını beğeniyo ve seni haklı görüyo olabilir ama yukardaki sözlerinde konuyla alakalı bi cümle bile yok.
Oradaki "gebermek" kelimesi ise bir şeyleri anlatmak içindi
Saygı duyulan şeyler değişmez, bi kişiye saygı duyuyosan ve ölü biri hakkında, kaldı ki neden öldüğü/kendini öldürdüğü hakkında bi fikrin yokken bu kadar kolay bi itici söz kullanıyosan bana uzak ol, bunun yarını var, Layne Staley'i nasıl sevdiğimi bilen bana der aynı şeyleri. Benim Zakk Wylde hakkında bu kadar rahat konuşmam senin de hakkında rahatlıkla beyinsiz diyebilmendendi ama ben Layne Stley'e böyle bi şey demedim hiç dikkatini çektiyse...