Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

children of bodom ın blooddrunk albümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

• dimmuborgirfan • 15 Mayıs 2008 21:08 • #534012
    Valla ben çok sevdim özellikle tie my rope ve lobodomy çok süper seviyorum ben bu adamları ya Alexi ye helal valla çok güzel çalmış gitarları vokalleri de iyi her ne kadar en iyi children of bodom albümü follow the reaper olsa da bu da iyi çok seviyorum ben bu Alexi yi yaa:)
  • linde_ • 15 Mayıs 2008 21:57 • #534013
    Bu albümü bende sevdim ama parçalarını değil. Bu albüm sayesinde çok kişi Norther'e döndü ondan (:
  • kare-te • 15 Mayıs 2008 23:12 • #534014
    deme kız
  • Ktulu • 18 Mayıs 2008 16:07 • #534029
    Norther'la eski Bodom karşılaştırılamaz bence. Yani iyi-kötü şeklinde değil, tarz olarak epey farklılar.

Norther tarzını sevenler için Eternal tears Of Sorrow önerebilirim. Eski Children Of Bodom sevenlere ise ancak geçmiş olsun diyebilirim :) Facebook'tan dinledim yeni parçalarını, yeni albümü indirmemeye karar verdim.

Swedish death adına bugünlerde dinlediğim Non Human Level var, yeni bir grup, çok parçalarını dinleme fırsatım olmadı ama yeterince "yırtıcı" olduğunu söyleyebilirim eski Bodom severler için.

_______________________________________________________________________________________
    Ktulu'nun şu anda dinlediği parça:
    Non Human Level - Divine Creation Of Void
  • linde_ • 18 Mayıs 2008 16:21 • #534030
    Başnagıçta tarzları aynıydı Norther daha da kendince bir şeyler katarak, değişik tarz grupların coverlarını yaparak, daha scream kullanarak tam bir melodik death grubu olmuştur. CoB, Are You Dead Yet'le bu albümün sinyallerini vermişti çoktan.

Bu albümü beğenen bir adam Downfall albümünü ya bilmiyordur ya da dinlememiştir. Sonuç olarak bu gruplar ne kadar tarzları değişsede aynı ülkenin rekabet içindeki gruplarıdır.

Sonuç olarak Norther bu rekabette müziğiyle bir adım öne geçmiştir, hayranlarıyla olmasada. Maalesef ki maziyle yaşanmıyor bir şeyler üretmek gerek. CoB belkide şöhrete ve hayranlarına çok güveniyor ki pek üzerinde durmadı bu albümün..
  • Mephistopholes • 25 Mayıs 2008 18:01 • #534074
    Ben de albümü indirmedim,hevesim kaçtı..ama Blooddrunk şarkısı güzel bence...Tie My Rope zaten eski...
    Gene fanıyım grubun ama,zaten belliydi bence de
  • Ktulu • 25 Mayıs 2008 19:20 • #534079
    Kalmah da yeni albüm çıkarmış 23 Nisanda galiba. İndirmek lazım.
  • Ktulu • 25 Mayıs 2008 19:23 • #534080
    Ama nasıl oluyosa bi mp3 sitesine yine 1 ay önceden düşmüş.... 2 Nisan'da yayınlamış adamlar mp3leri.. Gruptan daha önce nasıl çıkartıyo bu adamlar mp3leri ya?
  • linde_ • 25 Mayıs 2008 19:29 • #534081
    N, Blooddrunk ve Watershed'de çıktı. İnternet baltalıyor albümleri..
  • 80s_RockeR • 25 Mayıs 2008 21:31 • #534082
    Areee Youuuu deaddd Yeeeeeeeeeeeeeeeeeetttt.......

Son albümüde dahil sadece bu şarkı favorim durumunda. ama son albümü çokta kötü değil...

Blooddrunk\09-children_of_bodom-roadkill_morning
    Blooddrunk\01-children_of_bodom-hellbounds_on_my_trail

?