Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

:: DaVuLCuLaR MeKaNı ::

• mastman13 • 4 Mayıs 2005 08:25 • #542957
    GONG ZİLİ NEDİR NECİDİR NE İŞE YARAR???

istanbuldaki studyolarda fazladan tama iron cobra twin ya da çift cross, zildjian veye istanbul ziller china dahil ama gong yok be aga
  • mastman13 • 4 Mayıs 2005 08:31 • #542958
    GONG ZİLİ NEDİR NECİDİR NE İŞE YARAR???

beyler pearl_love'ın bahsettiği ahead bagetleri nerden ne kadara alabilirm akşam mersine dönmeden bi çift alacam da):
  • minasius • 4 Mayıs 2005 14:20 • #542961
    Bence bagetin markası çok gerilerde kalır. Yani öncelikle hammaddesi çok önemli. Örneğin ilk zamanlarımda King'O diye bir baget kullanıyodum ben çektim siz çekmeyin öyle yani :D Kırılana kadar Tama Japan Oak 5B kullanıyodum çok güzel hatta süper bi baget... tavsiye ederim ağırlık olsun dayanıklılık olsun ve fiyat olsun çok uygun kendisi...
  • pearl_love • 4 Mayıs 2005 19:19 • #542978
    arkadaşlar gitaristler yetişiyor konu açın.........

.......???????????????????
  • Infusion • 4 Mayıs 2005 20:43 • #542981
    arkadaşlar gitaristler yetişiyor konu açın.........

abi boşverin yetişsin, geçsinler.. Çok mesaj olacak diye kasarsak anlamsız şeyler çıkar. Tadı kalmaz.. Kendi halimize bakalım biz yeter :o)
    Davulcuların sayısını gitaristlerin yanında düşünürsek geçmeleri doğal da zaten..
  • celebrity • 5 Mayıs 2005 17:24 • #543004
    Twin Pedal Tavsiye

joey jordison un aheadleri istanbulda satılıyor..
  • celebrity • 5 Mayıs 2005 17:26 • #543005
    Hangi baget hangi parçalar için kullanılır???

lars ulrich ahead stick
  • HardrocK • 5 Mayıs 2005 17:36 • #543006
    Bu konuyu sırf konu açmış olmak için açmıyorum:)

Abi bizim konser videosunu falan izleyenler bana hep niye bu kadar fazla atak yapıyorsun,insan ol ritm tut falan diyolar.Tamam ben de geçen baktım birisinde 8sn boyunca atak yapmışım ama :),ben bunu yaparken çok zevk alıyorum.Şarkıyı biraz değiştirmek suç mu kardeşim be :PpPpPpPp

The Wolfram
  • _obsCURE • 5 Mayıs 2005 23:38 • #543016
    Yeter ama

Arkadaşlar birazcıkta olsa İzmir ' i de görün AHEAD bagetler hep standart
    hiç joey ya da Lars Ulrich' inkinden olan yok. Bu arada bende Zildjian Hickory Serisinden Siyah yağlı 5A kullanıyorum aklı olan varsa almasın kollarınızağrır ve ataklarda afallarsınız da o açıdan yoksa çok sağlam bi baget ve kırılmaya garantisi var bilmem kaç ay garantili istediğiniz kadar sert vurun kırılmaz
  • pearl_love • 6 Mayıs 2005 19:48 • #543044
    masterwork ziller hakkında yorum yazın

arkadaşlar masterwork zillerini anatolya ile kıyaslama yaparak yazarsanız daha kıyak olur:)