-
GONG ZİLİ NEDİR NECİDİR NE İŞE YARAR???
istanbuldaki studyolarda fazladan tama iron cobra twin ya da çift cross, zildjian veye istanbul ziller china dahil ama gong yok be aga
-
GONG ZİLİ NEDİR NECİDİR NE İŞE YARAR???
beyler pearl_love'ın bahsettiği ahead bagetleri nerden ne kadara alabilirm akşam mersine dönmeden bi çift alacam da):
-
Bence bagetin markası çok gerilerde kalır. Yani öncelikle hammaddesi çok önemli. Örneğin ilk zamanlarımda King'O diye bir baget kullanıyodum ben çektim siz çekmeyin öyle yani :D Kırılana kadar Tama Japan Oak 5B kullanıyodum çok güzel hatta süper bi baget... tavsiye ederim ağırlık olsun dayanıklılık olsun ve fiyat olsun çok uygun kendisi...
-
arkadaşlar gitaristler yetişiyor konu açın.........
.......???????????????????
-
arkadaşlar gitaristler yetişiyor konu açın.........
abi boşverin yetişsin, geçsinler.. Çok mesaj olacak diye kasarsak anlamsız şeyler çıkar. Tadı kalmaz.. Kendi halimize bakalım biz yeter :o)
Davulcuların sayısını gitaristlerin yanında düşünürsek geçmeleri doğal da zaten..
-
Twin Pedal Tavsiye
joey jordison un aheadleri istanbulda satılıyor..
-
Hangi baget hangi parçalar için kullanılır???
lars ulrich ahead stick
-
Bu konuyu sırf konu açmış olmak için açmıyorum:)
Abi bizim konser videosunu falan izleyenler bana hep niye bu kadar fazla atak yapıyorsun,insan ol ritm tut falan diyolar.Tamam ben de geçen baktım birisinde 8sn boyunca atak yapmışım ama :),ben bunu yaparken çok zevk alıyorum.Şarkıyı biraz değiştirmek suç mu kardeşim be :PpPpPpPp
The Wolfram
-
Yeter ama
Arkadaşlar birazcıkta olsa İzmir ' i de görün AHEAD bagetler hep standart
hiç joey ya da Lars Ulrich' inkinden olan yok. Bu arada bende Zildjian Hickory Serisinden Siyah yağlı 5A kullanıyorum aklı olan varsa almasın kollarınızağrır ve ataklarda afallarsınız da o açıdan yoksa çok sağlam bi baget ve kırılmaya garantisi var bilmem kaç ay garantili istediğiniz kadar sert vurun kırılmaz
-
masterwork ziller hakkında yorum yazın
arkadaşlar masterwork zillerini anatolya ile kıyaslama yaparak yazarsanız daha kıyak olur:)