-
KOLONI KURALIM!
Arkadaşlar bu konu uzadı ama okunması güçlük çekiyor..
Hep beraber bir koloni kuralım garajın en büyük 'Davul Koloni'sini oluşturalım..
-
KOLONİ BENCEDE KURALIM İSİM YİNE AYNI OLSUN
Koloni lazım benim modem yavaşlıyor davulcular mekanını açınca
-
Baget parçalanması
arkadaşlar lars ve joey nin bagetleri ahead marka carbon fiber baget... plastik kaplaması var kullanıosun kullanıosun daılınca kaplamayı çıkarıp yenisini takıosun... bagetin kendisine bişey olmuyo...
-
ya şu yalatım olayı aslında maddiyatın yanı sıra birazda ailenin odayı evden baya farklı bir ortama dönüştürmene izin verip vermeyeceğine bağlı..mükemmel yalıtım şekilleri var bana göre en cazip olanı yüzen odadır bu biraz ciddi stüdyo seviyesine girer ve bissürü para bayılırsın. odayı ağaçla kaplarsın ve içine tekrar ağaç ile kaplı bir başka oda yaparsın. ahşap odanın içine kurduğun diğer oda kesinlikle hiç bir düzeye temas etmemelidir. yerden çıkartılan bir kaç kalasla tutturulmalıdır..bu çok masraflı ve epeyce uğraştıran bir yöntemdir buna imkanın yetmezse hepimizin bildiği yumurta kabı izolesi yötemini yaparsın fakat bu kaplamayı yaptıktan sonra kesinlikle odanın köşelerini doldurman lazım yani bass sesler odanın köşelerinde birikir bunu önlemek için köşeleri yuvarlamalısın. odanın tavanına sarkan cisimler koyman lazım(yorgan,bataniye gibi)bunlar seslerin havada çarpışmasını önler...ve kesinlikle davulu aşırı sağırlaştırmamak gerekir.
-
sizlere bişey danışıcam..zilim yoktu biraz para biriktirdim aklıma koydum istanbul alacaktım bütün takımı. tünele gittim sadece turkish zil satan bir dükkan vardı girdim mükemmel bir ride buldum tınısı çok iyi 22" baba bir zil.. sizce turkish kalite olarak nasıl bir zil fikri olan arkadaş varsa cevab ve tavsiye bekliyorum..
-
ok
-
hexagonical ın dikkatine !
Valla o bagetler nerden kaça bulunur ben İzmirdeyim yani ona göre cevap hatta msn varsa iyi olur
-
hexagonical ın dikkatine !
ya sanırım 30 $ cıvarı olacaklar ben amerikadan getirttim :P o yüzden türkiyede nerden alınabilir bilmiyorum..
istersen bu siteden bi bak
http://www.aheaddrumsticks.com/
-
Valla bende adsl var sorun olmuyor,ben kolonileri pek sevmem ama hadi açalım gitsin bir koloni :PpPpPp
The Wolfram
-
Ben derim bu adresde bulusalim. http://forum.hepdurgun.com
Bu adresde Davulcular mekani actim mod lar verilecektir.
Daha kullanisli bir php forumu.
[Hardrock seni msn e ekledim ama 1 aydir online gormuyorum]