Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

:: DaVuLCuLaR MeKaNı ::

• HardrocK • 29 Mart 2005 18:48 • #542237
    pearl tk100

Ben biliyorum o pedi gayet güzel hatta müthiş al kardeşim pişman olmazsın :P

The Wolfram
  • Biaxident • 30 Mart 2005 16:28 • #542253
    pearl tk100

sagolasın valla alıyorum artık benden gunah gitti zaten diger secenek olarak maxtone un bir seti var bizim davulcu arkadas onun tusesi daha iyidir diyor ama pearl un de markası var yani kalitesiz bir mal uretmezler kolay kolay. insallah sonumuz hayir olur. :)
  • HardrocK • 30 Mart 2005 17:22 • #542255
    pearl tk100

Tuşesi daha iyi olurmu ya Pearl çok daha iyidir.Ben Maxtone davul setini,pedini,gitar kompresörünü,bagetini yani herbişeyini kullandım birtek bageti sağlam diğerleri fıs.O da aslında iyi değilde çok kalın ve odun gibi olduğundan kırılmıyor sadece...Gözün kapalı git al Pearl ü...

The Wolfram
  • chirkinordek • 2 Nisan 2005 01:55 • #542275
    davul..

arkadaşlar.. davul seti almayı düşünüyorum ( akustik ). 1 crash , 3 tomtom , trampet , ride , cross ve hihat pedalları.. tahminen ne kadar eder? aslında davulda zillerin para ettiğini biliyorum.. çok adi , çok da iyi olmasın.. bana fiyat söyleyebilir misiniz?

bu arada davula erken başladım, hiç bırakmassam umarım faydalarını görürüm.. notalarla çalışıyorum, egzersiz kitabım var. her sayfada bir ders olarak hocayla beraber gidiyoruz.. iyi yoldayız ehae :) aslında vuruşlardan çok metronoma uyum , metronomla oyun oynamak kastırıyor insanı..

sonuç olarak tek diyeceğim, beyninizi baya bi bölmeniz gerekeceği..
  • tweeder • 2 Nisan 2005 13:52 • #542279
    davulsuz olmaz bu da benim bi bilgim

ben gitarcıyım ya
  • cleantoneman • 2 Nisan 2005 20:14 • #542280
    benım de bılgım yok ama baterıye asırı heveslıyım bana kurs onerebılırmısınız
  • HardrocK • 2 Nisan 2005 21:16 • #542282
    davul..

Beynini bölme konusunda sana katılıyorum.Gelelim sorununa;
    Aşağıya bir kaç set ve fiyat yazıyorum bence onları düşün:

Maxtone davul + İstanbul Samatya zil takımı : Yeni başlayanlar için ideal.(500$)

Sonor 503 + Samatya : Yeni başlayanlar için gayet iyi profosyoneller için de idare eder(700$)

Sonor 1003 + İstanbul Radiant zil serisi : Yeni başlayanlar için mükemmel profosyoneller içinde gayet sağlam bir set.(900$)

Premier davul + Radiant : Normal bir alet (500$)

Not:Bu yazdıklarımın hepsinde trampet,alto,tenor,bas tom tom,kros,ride,crash ve hi-hat var.

The Wolfram
  • Infusion • 2 Nisan 2005 21:19 • #542283
    davul..

eski başlıklara bakarsan birşeyler bulabilirsin
  • maximus • 3 Nisan 2005 19:50 • #542295
    davul..

Ben birşey sormak istiyorum.
    Tamam tonlamada karşılıklı vidaları peş peşe sıkıyoruz veya gevşetiyoruz ama bunun sebebi nedir bilen var mı? Aklıma tek neden olarak böyle yapmayınca derinin zarar görebileceği geliyor. Nedir bu işin aslı ?
  • HardrocK • 3 Nisan 2005 21:19 • #542297
    davul..

Onun nedeni şu:
    Eğer sen vidaları yazdığım yöntemle sıkmazsan ardı ardına sıkarsan deri dalga dalga olur yani bi üstü baya bi büzüşür:)Bu da hem ses hem görüntü hem kullanım hem de deri açısından oldukça berbat birşey.

The Wolfram