Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

:: DaVuLCuLaR MeKaNı ::

• HardrocK • 7 Nisan 2005 12:39 • #542349
    twin pedal secimi

ya yok ya ucuz diye yoksa benim iki tane markam var bir Sonor bir de Tama:):)

The Wolfram
  • Biaxident • 7 Nisan 2005 13:06 • #542350
    twin pedal secimi

biri bana su maxtone twin pedal in resmini gonderebilir mi?
    ([email protected] adresine)
  • HardrocK • 8 Nisan 2005 20:27 • #542379
    twin pedal secimi

ya abi aç google yaz maxtone twin diye gelir karşına..

The Wolfram
  • Biaxident • 9 Nisan 2005 22:15 • #542405
    twin pedal secimi

google da maxtone twin diye aratmistim zaten, resmini bulamadim cunku internette bu pedal genelde japon sitelerinin urun kataloglarinda mevcut. japonlar da twin pedala ne der bilemiyecegim :). neyse pek onemi kalmadi zaten yarin gidip aliyorum. her sey icin sagolun.
  • HardrocK • 14 Nisan 2005 20:59 • #542481
    DAvulcular olmaz böyle

Nerde bilgi paylaşımı nerde sorunlar nerde çözümleri bişeyler öğrenelim diye açtık bu başlığı düşürmeyin gerilere ya.

The Wolfram
  • tosuncukcuk • 15 Nisan 2005 22:12 • #542499
    bende elektronik bilgisayara bağlanan bir davul seti var komşuları rahatsız etmemesi için aldım bunun cros ları yaylı ve bu yüzden basması biraz daha zor oluyor ama ben buna alıştım ve şimdi gerçek pedalda bana göre fena değilim benim önerim şudur ki ayak bilekleriniz le bir şeye kuvvet uygulayın ve böyle çalışın bir süre sonra pedala basmakta zorlanmayacaksınızdır.
  • tosuncukcuk • 15 Nisan 2005 22:23 • #542500
    benim önerim şu bence uzun, ince ve sert baget kullanmalısın ve ayrıca trampette gevşek olmamalı bunu uzun yapmak istiyorsan kasmamalısın rahat olman gerek bende bunda sorun çekiyorum çözümünü biliyorum ama bi türlü rahat olamıyorum inşallah sen başarırsın
  • c_bloodd • 15 Nisan 2005 23:48 • #542502
    Wallaha Güzel bişey düşünmüşsün seni tebrik ediyorum :)))
  • HardrocK • 16 Nisan 2005 23:56 • #542518
    Hangi baget hangi parçalar için kullanılır???

Evet bir de bu konuya deyinelim:)

Bagetler davul setimizin göze batmayan kahramanıdır.En çok performansımızı bagetler etkiler.Peki hangi baget hangi müzik türü için daha iyi kullanılır bunu biliyormuyuz?Ben bildiklerimi yazayım.

5A - Bu baget türü kalın ve normal ağırlıkta olup daha çok hardrock
    içindir.

Super 5A - Bu bagette ince ama ağırdır.Heavy metal için en uygunudur.

5B - Normal bir baget herşeye kullanılır:)

7A - İnce ve hafiftir.Daha çok blues veya poprock içindir.

Super 7A - Daha ince ve biraz daha ağırdır.Tam trash metal içindir,kolu yormaz.

Süpürge - daha çok blues çalanlar kullanıyor pek bir bilgim yok.

Peki siz ne tür seçiyorsunuz baget alırken??

Ben Super 5A ve Super 7A kullanıyorum.

The Wolfram
  • tosuncukcuk • 17 Nisan 2005 21:06 • #542544
    Hangi baget hangi parçalar için kullanılır???

benim bagetimin üstünde Z4A yazıyo bu hangi müzik türüne uygun? ayrıca bagetin markası önemlimidir?