Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

:: DaVuLCuLaR MeKaNı ::

• HardrocK • 6 Mayıs 2005 19:53 • #543045
    masterwork ziller hakkında yorum yazın

Ya arkadaşım Masterwork un ustaları zaten İstanbul'dan ayrılmış kişilerdir ve onlarda baya tecrübeli ve iyidir.El yapımı zilleriyle ünlü bir marka Masterwork.Ben kendim kullanmadım ama internetten seslerini dinledim çok hoşuma gitti doğrusu...

The Wolfram
  • pearl_love • 6 Mayıs 2005 21:03 • #543051
    masterwork ziller hakkında yorum yazın

sagol hardrock kardeş.ama bu konuyu sen istedin diye yazdım.(hatırla:mademki gitaristler bizi geçiyor diyorsun bu konuyu davulcular mekanına yazsana):p
  • pearl_love • 7 Mayıs 2005 23:25 • #543077
    istanbulda davul dersi alınacak sağlam yerler bilen varmı?

• HardrocK • 8 Mayıs 2005 07:27 • #543080

Valla gel Mersin'e ne ben bulurum sana bir sürü yer :PpPp

The Wolfram
  • HardrocK • 10 Mayıs 2005 07:46 • #543124
    ::: AYAKTA SEKTİRME :::

Ya millet kros üzerinde sektirme çeşitleri varmış birsürü.Mesela şöyle ayağını geriden çekip ileriye doğru itersen sekiyormuş falan.Ama ben bunları hiç yapamıyorum tek şanslı tarafım var sektirmeden,hızlı yapabiliyorum.Siz bu sektirmeyi nasıl yapıyorsunuz yöntemlerini yazarmısınız???

The Wolfram
  • minasius • 10 Mayıs 2005 17:24 • #543138
    :: Zillerin bakımı hakkında ::

Zillerin ilk günkü parlaklığının kalması mı iyidir yoksa matlaşarak sesinin oturması mı? Tiner kokulu bir sıvıya batırılmış keçemsi bezle silmekten başka ev usülü bakım yapılabilecek birşey var mıdır?
  • HardrocK • 10 Mayıs 2005 18:43 • #543145

Valla zil temizleme hakkında hiç bir bilgim yok ama siz önce benim şu ayakta sektirme problemime yardım etseniz?!

The Wolfram
  • pearl_love • 13 Mayıs 2005 17:15 • #543234

onların özel ekipmanı var sanırım?
  • the_insignia • 14 Mayıs 2005 03:07 • #543240
    Hangi baget hangi parçalar için kullanılır???

ben genelde 5A kullanıyorum.ama şuan vic firth-steve gadd var bende.heralde 7A olması lazım.üzerinde yazmıoda,benim tahinim bu tabi...siyah renkli ve çok hoşuma gitti,bundan sonra da bundan kullancam hep.
  • the_insignia • 14 Mayıs 2005 03:31 • #543242
    abi tek yolu bence 2 parmakla antreman.stick kontrole asılacan.işaret ve baş parmağından arta kalan 3 parmağını çok iyi açman gerekiyor.ve püf noktası bageti avuç içine vurmanda.umarım başarırsın...